Afbeelding
Foto:

Boerderijwinkel Familie Suijkerbuijk

HALSTEREN - Net buiten Bergen op Zoom, aan de Halsterseweg 82 te halsteren, bevindt zich ons familiebedrijf.

Al 4 generatie Suijkerbuijk telen wij op onze gronden de lekkerste asperges. Deze kunt u dagelijks vers van het land kopen in onze boerderijwinkel en eventueel worden ze ter plaatse door ons voor u geschild. Ze zijn er in diverse sorteringen, maar het assortiment is veel groter. Wij hebben heerlijke Nederlandse aardbeien, geschrapte krieltjes, kervel en eieren.

Het hele jaar door verkopen wij onze eigen geteelde aardappelen, diverse soorten en hand geraapt, voor een perfectie kwaliteit, zowel van kleigrond als zandgrond. Maar ook na 24 juni als de asperges stoppen blijft de winkel gewoon open voor andere seizoensgebonden producten. In het voorjaar en de zomer fruit en bijvoorbeeld courgettes, tuinbonen, bonen, bleekselder, broccoli bloemkool, slasoorten en krootjes.

In het najaar en de winter krijgen we natuurlijk de echte winterkost: prei knolselder rode en witte, Chinese kool, peen, ui, savoij, boerenkool vers aan de stronk en hand geplukte spruitjes. In het najaar is er ook een groot aanbod van pompoenen en sierfruit, gekweekt door onze oudste zoon. Als u ook gaat voor eerlijke en gezonde producten uit de regio, kom dan eens kijken in ons vernieuwde winkeltje en proef het verschil. Vers van het land zo naar de klant.

U kunt ons vinden op Familie P. Suijkerbuijk, Halsterseweg 82 te Halsteren net voor Intratuin. Met de auto Stapelakker inrijden eerste weg links. [l]