Oprichter van Ravelijn Advocaten & Mediators Mr. Paul Klaver is reeds 35 jaar advocaat.
Oprichter van Ravelijn Advocaten & Mediators Mr. Paul Klaver is reeds 35 jaar advocaat. Foto: Hans de Bot

Ravelijn advocaten&mediators voor raad en daad

BERGEN OP ZOOM - Ravelijn Advocaten & Mediators is sinds december 1999 gevestigd in de Van der Rijtstraat. Het is een laagdrempelig advocatenkantoor wat uitgegroeid is tot een stabiel en allround advocatenkantoor voor het gehele maatschappelijke werkterrein, voor particulieren én ondernemers. Wij doen dat op bekende, eigen wijze: 'gemakkelijk toegankelijk en no-nonsense'. Na een gratis intake gesprek proberen wij inzicht te krijgen in het juridische probleem en zoeken een advocaat die bij de klant en de zaak past. De weg waarlangs resultaat bereikt wordt kan via een procedure maar vaak biedt een goed advies of een minnelijke regeling een betere uitkomst. Mediation is daarvoor een uitstekend middel en sluit goed aan bij onze filosofie.

DOOR HANS DE BOT

Persoonlijk contact, goede service en laagdrempelige bereikbaarheid zijn van het grootste belang. Nadat de cliënt zijn hulpvraag tijdens een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek heeft kunnen stellen wordt direct gezocht naar het beste antwoord op de vraag. Alle medewerkers van Ravelijn Advocaten & Mediators doen hun best om de klanten te helpen en te voorzien van goede juridische hulp. De advocaten van Ravelijn Advocaten & Mediators adviseren, bemiddelen, onderhandelen en procederen om de belangen van hun klanten te behartigen., Er worden vooraf altijd duidelijke afspraken gemaakt over de kosten. Betrokkenheid en goede juridische dienstverlening voor een betaalbare prijs staan bij Ravelijn Advocaten & Mediators centraal.

In de complexe wereld van wetten en regels is professionele hulp vaak meer dan welkom. Onze advocaten kunnen u op juridisch gebied perfect bijstaan. De dienstverlening van Ravelijn Advocaten omvat ook mediation, een manier van conflictoplossing die ook van overheidswege steeds meer wordt gestimuleerd. Kort samengevat is het verschil tussen een advocaat en een mediator: een advocaat regisseert vanuit een partijdige rol voor zijn cliënt , terwijl een mediator vanuit een neutrale rol bemiddelt. Mediation is het oplossen van een geschil door de partijen zelf, onder leiding van een onafhankelijke derde, de mediator. De kracht van mediation is dat er geen verliezers zijn. Bij mediation wordt er geprobeerd om geschillen samen op te lossen, zodat er een win-winsituatie ontstaat. Momenteel werken er vijf advocaten, waarvan drie mediator, en een jurist bij Ravelijn Advocaten & Mediators, ieder met zijn of haar eigen specialisme, waardoor wij zowel de particuliere als de zakelijke markt van dienst kunnen zijn.


Ravelijn Advocaten & Mediators is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. Het team van Ravelijn Advocaten & Mediators bestaat uit een goede mix van betrokken, deskundige en enthousiaste advocaten en mediators. Door de diversiteit in ons team kunnen we u maximaal voorzien van de juiste ondersteuning die u nodig heeft. Ravelijn Advocaten & Mediators bieden, met onze expertise en inzet, de juiste ondersteuning op maat. Wij staan zowel particulieren, als instellingen, overheden, ondernemers en bedrijven bij. Wij zijn aangesloten bij Omnius, een landelijk advocatennetwerk. Ravelijn Advocaten & Mediators beschikt tevens over een goed netwerk van notarissen, accountants, fiscalisten en financiële dienstverleners. Hierdoor hebben onze cliënten eenvoudig toegang tot diensten die aansluiten op onze juridische dienstverlening. Wij zijn bovendien aangesloten bij verschillende instanties die onze kwaliteit kunnen waarborgen. Ravelijn Advocaten & Mediators is een High Trust kantoor voor de Raad voor Rechtsbijstand en onze mediators zijn geregistreerd bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

Voor Ravelijn Advocaten & Mediators is toegankelijkheid van goede rechtshulp van groot belang en daarom kunnen bij ons ook rechtzoekenden terecht die in aanmerking komen voor door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Als u een rechtsbijstandsverzekering heeft of lid bent van een vakbond, kan uw verzekeraar of vakbond vaak rekening houden met uw uitdrukkelijke voorkeur voor Ravelijn Advocaten & Mediators.

Kortom: heeft u een juridisch probleem? Voor raad en daad gaat u naar Ravelijn Advocaten & Mediators: Opgelost!