BERGEN OP ZOOM - Scheldevogels 1 is nog altijd niet zeker van handhaving in de derde klasse. Vandaag was Togo uit Goes de tegenstander. Een ploeg, die net als de vorige twee tegenstanders, boven Scheldevogels staat in de competitie.

In het begin van de wedstrijd kon Scheldevogels nog aardig mee. Het ging gelijk op tot Togo een gat ging slaan. De rust was met 9-14 een achterstand die nog wel te overbruggen was. Scheldevogels begon met goede moed aan de tweede helft. Echter scoorde Togo te veel om nog ingehaald te worden. Scheldevogels kreeg het vandaag dan ook weer niet voor elkaar om te stunten en verloor de wedstrijd met 14-23.
Volgende week zijn er geen wedstrijden voor Scheldevogels. Dit vanwege de meivakantie. Daarna wachten wedstrijden tegen de nummer 7 en nummer 6 uit de competitie, waar tegen gewonnen moet worden, om degradatie te voorkomen.[l]