BERGEN OP ZOOM - Borgvliet heeft sinds kort een groep vrijwilligers die zich inzetten voor de wijk Borgvliet. Momenteel zijn we nog met zijn 3e maar daar moet binnenkort verandering in komen.

We zoeken nog naar meer vrijwilligers die samen met ons zich willen inzetten voor de buurt. We hebben al een eigen website online geplaatst (www.borgvlietleeft.nl) waar we vanaf heden de laatste ontwikkelingen op plaatsen omtrent het wijkfeest. We starten nu met een wijkfeest maar willen in de toekomst meer gaan organiseren voor de buurt.

Samenwerking
We werken op dit moment samen met Daan Spruyt van Wijzijn Traverse en hebben binnenkort gesprekken met de gemeente Bergen op Zoom en Stadlander. Ook krijgen alle bewoners van de wijk Borgvliet en langeweg binnenkort een flyer in de bus waarin we onze website en groep onder de aandacht willen brengen zodat de bewoners weten van ons bestaan en hopelijk via deze weg ook meer vrijwilligers kunnen ontmoeten die ook eens dingen willen ondernemen om de buurt een stuk gezelliger te maken.
Zeker na de laatste weken waarin Borgvliet verschillende incidenten heeft gehad. Het wijkfeest staat gepland op 29 september. Momenteel zijn we bezig met de vergunningen en aanvragen bij de gemeente en proberen we financiƫle steun te krijgen om een geweldige dag te realiseren. Hopelijk gaat dit lukken want zonder financiƫle steun kunnen we dit niet realiseren en dat zou een enorme tegenslag zijn aangezien we zo graag iets willen organiseren. [l]