Feestelijke opening Trekpleister Bergen op Zoom.
Feestelijke opening Trekpleister Bergen op Zoom. Foto:

Trekpleister opent feestelijk in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - De nieuwe drogisterij aan de Vogelaar 33 vierde dinsdag 29 mei sprankelend haar winkelopening. Melanie Wolff, filiaalmanager van Trekpleister had de eer om de deuren officieel te openen voor de inwoners van Bergen op Zoom en omgeving.

De feestelijk versierde winkel met de vertrouwde uitstraling van Trekpleister stond in het middelpunt van de belangstelling. Medewerkers van de drogisterijketen heetten haar klanten welkom en voorzien hen vanaf vandaag vol enthousiasme van persoonlijk advies over het brede Trekpleister-assortiment.

"De nieuwe winkel is ruim opgezet en overzichtelijk, zodat klanten alles op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty en gezondheid gemakkelijk vinden", vertelt winkelmanager Melanie Wolff. "Samen met het team staan we klaar om klanten de persoonlijke aandacht te geven die zij verdienen en hen kennis te laten maken met het voordeel van Trekpleister. We nodigen alle inwoners van Bergen op Zoom en omstreken dan ook uit van harte uit om een kijkje te komen nemen", aldus Melanie.

Uitgebreid health assortiment

In de drogisterij bieden medewerkers de helpende hand bij vragen over producten uit het gevarieerde assortiment. Zo kunnen zij klanten adviseren over zelfzorggeneesmiddelen, vitamines, voedingssupplementen, schoonheids- en verzorgingsproducten. Met name het health assortiment van Trekpleister is uitgebreid en heeft een prominente plek gekregen in de groen gekleurde schappen in de winkel. In de oranje schappen vinden klanten de artikelen die in de aanbieding zijn. [l]