Samen voor een schone wijk

BERGEN OP ZOOM - Woensdag 23 mei hebben wij met veel enthousiasme, maar zeker ook vol ongeloof, meegeholpen met de Frisse buurt actie in de muziekbuurt. Maar liefst 91 kilo zwerfafval leverde deze actie op!

Ook de wijk rondom de omloop kan wel zo’n frisse buurtactie gebruiken en daarom gaan we 27 juni ook daar de wijk in om vuil op te ruimen!

Het doel is die middag niet alleen om de buurt schoon te maken en meer mensen bewust te maken van dit probleem. We willen ook kijken of we in onze wijk een rangerteam kunnen opstarten, die dan 1 keer per maand de wijk in gaan om zwerfafval op te ruimen.

En wie weet volgen kinderen uit andere wijken dit voorbeeld.

Dus voor iedereen die dit wel ziet zitten: We verzamelen woensdag 27 juni om 14.00 uur achter Kapittelstraat 13, in het speeltuintje aan het Daverveld waar de Fitfabriek voor een passende warming up zal zorgen. Vanaf hier gaan we in groepjes de wijk in en rond 16.00 uur sluiten we deze actie op een leuke manier af.

Wij zorgen voor de materialen en wat te drinken en iets lekkers. Iedereen mag meedoen deze middag natuurlijk, maar om voor iedereen de juiste materialen te hebben graag even opgeven via de website: www.supportervanschoon.nl bij de actie: “samen voor een schone wijk”.

We rekenen op jullie hulp! [l]