Prachtige prestatie MOC onder 19

BERGEN OP ZOOM - Zaterdag 16 juni heeft MOC O19 1 een topprestatie geleverd. In Delft werd met 3-5 gewonnen van DHC en daarmee werd promotie naar de 3e divisie een feit.

Het team van de trainers John van Loenhout en Gio Moerland en leiders Martin Lebeau en Wim Moerland hadden in de reguliere competitie de 3e periodetitel veroverd.

In de nacompetitie werden in boeiende duels Kozakken Boys (0-5), ’t Zand (2-0) en DHC uit Delft op de zege kar gebonden. In het nieuwe seizoen speelt MOC O19 dus in de derde divisie. Het team werd gesteund door veel ouders die samen met de harde kern (M-side) met een bus naar Delft waren afgereisd.

Bij terugkomst werd het team en de begeleiding onthaalt in een vol clubhuis en natuurlijk werd het team daarna ook gehuldigd. Net als dit seizoen spelen ook volgend jaar alle MOC selectieteams weer op divisie niveau.

Afgelopen zaterdag zijn ook alle contracten getekend met de trainers voor de MOC jeugdselectieteams zodat organisatorisch voor het nieuwe seizoen alles is ingericht.

Quistor History Cup
Afgelopen zaterdag vond bij MOC voor de 18e maal de Quistor History Cup plaats. Aan dit toernooi (georganiseerd door MOC‘ers voor MOC’ers) deden dit jaar 16 teams mee. De eerste prijs ging naar Ajax Amsterdam.

Meidentoernooi
Zaterdag as (23 juni) organiseert MOC voor de 5e maal in successie het ING meidentoernooi. Een uniek evenement waar meer dan 35 meidenteams uit heel Nederland en zelfs uit België aan deelnemen. Kom eens langs en geniet van de leuke sfeer. MOC speelt in de regio een voortrekkersrol op het gebied van meidenvoetbal.

MOC kan alleen deze leuke en grote toernooien organiseren met de hulp van sponsoren en vele gemotiveerde en enthousiaste vrijwilligers. Allemaal erg bedank! [l]