V.l.n.r. Schrijver: Wim de Gier, arbiter mevr.: Tonnie Korteland-Dut, biljart coryfeeen: Rene Pijnen en Henk Schepers.
V.l.n.r. Schrijver: Wim de Gier, arbiter mevr.: Tonnie Korteland-Dut, biljart coryfeeen: Rene Pijnen en Henk Schepers. Joseph van Oevelen.

Zomertoernooi Biljartgroep Korenaere gaat weer van start

BERGEN OP ZOOM - In ontmoetingscentrum De Korenaere gaat dinsdag 10 juli het jaarlijkse zomertoernooi weer van start. Inschrijving voor driebanden en/of libre is nog mogelijk.

Het toernooi wordt gespeeld vanaf half juli tot begin september. Speeldagen: Dinsdag/Donderdag (driebanden) en Vrijdag/Woensdag (libre). De wedstrijden beginnen 13.15. uur. Inschrijven kan tot 6 juli, de start van het toernooi is op dinsdag 10 juli (Driebanden) en op vrijdag 14 juli (Libre).
Iedere deelnemer maakt kans op een prijsje (gratis lot), voor de top van het klassement is een enveloppe met inhoud te winnen.
Informatie en opgave bij én van de leden van de commissie Zomertoernooi 2018: Ton Veken 06-82225446, Jan Verbaarendse 06-20933065, Joseph v. Oevelen, 06-24713838 en dagelijks van 13.00-16.30 uur in wijkcentrum De Korenaere. Onze website is: www.korenaerebiljart.nl
De organisatoren voor de finale partijen mevr. T Korteland-Dut, (vml.: KNBB-Arbitrage opleider) wederom bereid gevonden als arbiter te fungeren. Mw. Korteland-Dut, (82 jr.) met haar dochters, Jolanda en Tonnie, nog steeds zeer actief in de biljartsport o.a. KNBB lid: BV De Bellevue, te Bergen op Zoom.[l]