LEPELSTRAAT - Op zaterdag 7 en zondag 8 juli wordt er in Lepelstraat de Zomerfeesten van de SKL gehouden dat al jaren plaats vindt bij Tomaten kwekerij Hoogerbrugge aan de Zoekweg in Lepelstraat.

Dit evenement vindt sinds enkele jaren plaats in het eerste wekend van juli en was een groot succes vandaar dat het ook dit jaar weer plaats zal vinden in het eerste wekend van juli, dit jaar is er gekozen voor een andere opzet van de Zomerfeesten op de zondag zal er geen spelmiddag zijn maar een gehele dag een grote zomermarkt/snuffelmarkt.

Op de zaterdagavond zal de Coverband Box 39 de Zomerfeesten 2018 openen en voor de muzikale noten zorgen in de feest tent. Box 39 is een vrij jonge band uit Bergen op Zoom en opgericht in 2014. Het repertoire bestaat uit zowel Engelstalige als ook Nederlandstalige muziek van melodieuze ballads tot rock nummers. Feesttent open vanaf 20.30 uur.

Grote zomermarkt en snuffelmarkt

Op de zondag zal er een grote Zomermarkt en snuffelmarkt plaats vinden. Vanaf 10.00 tot 17.00 uur bent uw van harte welkom om gezellig te snuffelen langs alle kraampjes die deze zomermarkt en snuffelmarkt uw te bieden hebben. Vanaf deze tijd kunt uw ook gezellig terecht in de feesttent waar vanaf 13.00 tot 18.00 uur volkszanger Corné van Meer zijn muzikale noten te horen zal brengen en hij voor een waar zomers feest zal zorgen.

Zomerfeesten SKL 2018 worden georganiseerd door de Stichting Karnaval Lepelstraat. De Zomermarkt Lepelstraat wordt georganiseerd door Evenementen organisatie Corné waar uw ook terecht kunt voor deelname/opgave voor deze Zomermarkt/Snuffelmarkt voor informatie over deze zomermarkt www.evenementenorganisatiecorne.nl, e-mail: corneijs@hotmail.com, tel. 06-17734162.

Voor informatie van Zomerfeesten

Wil van Oevelen tel. 06-51985529 e.mail. oevelenvan@zeelandnet.nl; Peter Free tel. 06 22988022 e.mail. freerens@ziggo.nl.

Tevens is op facebook alles te lezen en te volgen over dit evenement wat uw kunt vinden onder Zomerfeesten SKL.

Locatie Tomaten Kwekerij Hoogerbrugge Zoekweg 76 te Lepelstraat. Beide dagen gratis toegang en ruime parkeergelegenheid aanwezig. Tijdens dit evenement worden foto’s gemaakt die gebruikt worden op Social Media. [l]