MOC jubilarissen.
MOC jubilarissen. Remy

MOC jubilarissen in het zonnetje gezet

BERGEN OP ZOOM - Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersmiddag op zaterdag 30 juni werden de MOC jubilarissen gehuldigd. Dit jaar was er een grote groep jubilarissen waarbij Goof Franken de kroon spande met een lidmaatschap van maar liefst 70 jaar! Over clubliefde en trouw gesproken! Ook werd Ed Ketelaars bedankt voor zijn stage bij onze schoonmaakploeg. Ed heeft 2 jaar stage gelopen bij MOC (omdat MOC ook een erkend leerbedrijf is). Hij was leerling van De Kameleon (school voor speciaal onderwijs). Hij kreeg uit handen van voorzitter Remy Remery een mooi certificaat uitgereikt.

Erik Jansen werd tijdens de vrijwilligersmiddag door het bestuur benoemd tot lid van verdienste van onze club. Erik heeft een hele grote staat van dienst bij MOC. Hij is jarenlang voorzitter geweest van de jeugdcommissie. In 2009 trad hij toe tot het bestuur van MOC waarbij hij achtereenvolgens verantwoordelijk was voor de jeugd, de technische commissie en het damesvoetbal. Afgelopen jaar was hij voorzitter van de “100 jaar jubileum” commissie. Eind vorige jaar besloot Erik terug te treden uit het bestuur omdat hij met zijn partner ging verhuizen naar Den Bosch. Erik heeft ook jarenlang bij MOC gevoetbald (wat hij bij Veteranen 1 lang vol hield). Daarnaast was hij een meer dan verdienstelijk scheidsrechter en was hij jarenlang (hulp) Sinterklaas bij MOC.

Presentatie
Tenslotte werd er verder onder het genot van een hapje en drankje terug gekeken op het afgelopen seizoen. Aan de hand van een presentatie van de voorzitter werden de vele activiteiten die MOC het afgelopen seizoen heeft georganiseerd onder de aandacht gebracht van de vele aanwezigen. Het was weer een zeer actief en bruisend seizoen wat natuurlijk niet mogelijk was geweest zonder het enthousiasme en de inzet van de vele MOC vrijwilligers en de goede medewerking van de gemeente en de vele toegewijde sponsors.
Volgend jaar start MOC met minimaal 72 voetbalteams, die wekelijks kunnen trainen op het prachtige sportpark Rozenoord en op zaterdag hun wedstrijden spelen. Dank aan alle vrijwilligers, de gemeente en sponsors die MOC het afgelopen seizoen hebben geholpen en gesteund!
Zonder vrijwilligers, gemeente en sponsors is er geen MOC!
Op de foto ziet u van links naar rechts: Frank v Poppelen, Jeroen Knopjes, Edwin Coppens, Erik Jansen (benoemd tot lid van verdienste), Wim Leys, Peter van Boesschoten, Leo Tebbens, Pim van Boesschoten en Sjaak Coppens.

Overzicht jubilarissen
25 jaar: Jeroen Knopjes; Pim van Boeschoten; Charles Vleghels; Frank van Poppelen; Jack Groffen
40 jaar: Ruud van de Beemt; Willem Leijs; Edwin Coppens; Hans de Bruijn; Jack van den Brink; Marco Koopman
50 jaar: Jan Keij; Theo Sep; Peter van Boesschoten; Sjaak Coppens
60 jaar: Leo Tebbens
70 jaar: Goof Franken [l]