HTV tennistoernooi voor 60 plussers

HALSTEREN - Vanaf dinsdag 14 augustus tot en met vrijdag 17 augustus a.s. organiseert het 60-Plus comité van de Halsterse Tennisvereniging voor het achtste jaar voor haar eigen leden het 60-Plus toernooi. “Een gezellige week waarin de deelnemers met en tegen leeftijdsgenoten tennissen, samen lunchen en samen borrelen”!

De opzet is vorig jaar veranderd en na evaluatie onder de deelnemers in september 2017 bleek de nieuwe formule succesvol te zijn. Er kan alleen nog individueel ingeschreven worden. De deelnemers worden door de organisatie aan een tennispartner gekoppeld. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen speelt iedereen drie of vier keer per onderdeel met een andere partner. Men kan inschrijven voor twee onderdelen, te weten dames- of herendubbel en gemengd dubbel.

Speeltijden
De speeltijden liggen iedere dag tussen 9.30 uur en 16.00 uur. Tussen de middag krijgen alle deelnemers die zich hiervoor hebben aangemeld een gratis lunch aangeboden door de lokale supermarkt.
Om geen uitputtende partijen te krijgen, bestaat een wedstrijd uit 45 minuten. De finales vinden plaats op vrijdagmiddag 17 augustus.
De organisatie is in handen van Fraukje Overeem, Ton de Hoog, Thijs Koppers en Wim Speek.

Inschrijven
HTV nodigt al haar 60-plus leden uit zich hiervoor in te schrijven door middel van het inschrijfformulier dat zij reeds ontvangen hebben. Dit dient voor 5 augustus a.s. te gebeuren.
En natuurlijk zijn ook alle andere belangstellenden van harte welkom de wedstrijden te komen bekijken op het tennispark aan de Beeklaan in Halsteren. [l]