Hans en Hetty van den Brink.
Hans en Hetty van den Brink. Foto:

Tuincentrum "De Sfeertuin" maakt het gezellig

HALSTEREN - Vanaf half mei bent u van harte welkom op het vernieuwde tuincentrum aan de Moerstraatsebaan met de nieuwe naam "De Sfeertuin". Een gezellig knus tuincentrum waar buiten de prachtige planten je onder het genot van een kop koffie de mooiste decoratie voor in de tuin of in huis kunt vinden.

Begin van het jaar hebben Hans en Hetty van den Brink de sleutels ontvangen van wat voorheen bekend was als tuincentrum de Heide. Na een aantal weken volop verbouwen en veranderen zijn op 10 mei de deuren geopend. Vanaf het begin hangt er gezelligheid in dit vernieuwde tuincentrum.
Het knusse tuincentrum aan de Moerstraatsebaan vind buiten de vele diverse planten voor de tuin ook de nodige decoratie. Een groot assortiment tuinbeelden o.a. uit de eigen fabriek. Levensechte honden en katten van polystone. Kortom alles om de tuin sfeervol aan te kleden.
De gezelligheid staat centraal. Als klant kunt u hier rustig winkelen zodat u thuis een gezellige tuin kunt maken. Geen lange wachtrijen of vele meters lopen. Met de overzichtelijke uitstraling kunt u in alle rust het moois zien en kopen natuurlijk.

Openingstijden
Naast al het moois voor uw tuin bent u op tuincentrum "De Sfeertuin" van harte welkom voor een kopje koffie met een heerlijke appelpunt. Van woensdag t/m zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur en elke zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Moerstraatsebaan 152A Halsteren.[l]