Prikbord

Zomertentoonstelling Gertrudiskerk
Tot 31 augustus kunt u de zomertentoonstelling in de St.-Gertrudiskerk bezoeken tijdens de openingstijden van SBM. In het kader van 90 jaar OLV van Lourdeskerk zal de tentoonstelling in het teken staan van Lourdes.
KinderWoordDienst
Na de zomervakantie is op zondag 26 augustus weer de eerste KinderWoordDienst tijdens de viering om 11.00 uur in de OLV van Lourdeskerk.
Maria Hemelvaart
Woensdag 15 augustus viert de Kerk het hoogfeest van Maria Tenhemelopneming en gedenkt hiermee het feit dat Maria na haar dood met ziel en lichaam door God in de hemel werd opgenomen. Vanaf 18.30 uur bidden we de Rozenkrans. Om 18.45 worden er Ommegangliederen gespeeld door Chris van den Boom en om 19.00 uur is de Eucharistieviering in de OLV van Lourdeskerk met als voorgangers pastoor Paul Verbeek en diaken Jan Foesenek. Het kerkkoor O.L.Vr. v. Lourdes zingt mis van de Peet.
Geloof Verbeeld
Donderdag 16 augustus gaat het jaarlijkse daguitstapje naar Roermond. Vertrek om 8.44 uur per trein om om 10.58 uur in Roermond te zijn. Na koffie brengen we een bezoek aan het Cuypershuis. Na de lunch bezoeken we achtereenvolgens de Munsterkerk en de Christoffelkathedraal. Na een terrasje gaan we weer huiswaarts. Op de terugweg kunnen we in de trein dan ons eigen lunchpakketje opeten. Info en opgeven bij het Parochiecentrum tel. 233574 of bij Toos de Wit tel. 240011.
Taizéviering
Zaterdag 18 augustus 19.00 uur in de Gertrudiskerk.
LievevrouweFair
Zondag 9 september voor het derde jaar de LievevrouweFair als start voor het nieuwe werkjaar. De tuin van het Parochiecentrum zal weer het decor zijn van deze gezellige bijeenkomst.
Verkoop loten
Twee weekenden voorafgaande aan de LievevrouweFair en ook tijdens de Fair zijn er loten te koop. Er zijn weer mooie prijzen te winnen.
Wie bakt of wie maakt jam voor de LievevrouweFair?
Aan u de vraag om ten behoeve van de verkoop zelfgemaakte producten aan te leveren. We denken aan jam, appelmoes, koekjes, taarten. Als u wat wilt aanleveren, wilt u dat melden bij lvfair@lievevrouweparochie.nl
LievevrouweFair en speelgoed
Zondag 9 september op de startzondag van het nieuwe werkjaar is er weer de LievevrouweFair van 12.30 tot 16.30 uur in de tuin van het Parochiecentrum. Hebt u gebruikt speelgoed in huis, zoals puzzels, gezelschapsspelletjes of baby- en peuterspeelgoed? En wilt u dat aanbieden ten gunste van de parochie, dan kunt u dat inleveren op zaterdag 8 september bij het Parochiecentrum tussen 10.00 en 12.00 uur. Vriendelijk verzoek dit op lvfair@lievevrouweparochie.nl al kenbaar te maken. [l]