Prikbord

Zomertentoonstelling Gertrudiskerk: Tot 31 augustus kunt u nog de zomertentoonstelling in de St.-Gertrudiskerk bezoeken tijdens de openingstijden van SBM. In het kader van 90 jaar OLV van Lourdeskerk zal de tentoonstelling in het teken staan van Lourdes.
"On the move": Vrijdag 31 augustus tieneravond in het praathuis van de Lourdeskerk.
Zin op Zaterdag: Zaterdag 1 september Zin op Zaterdag om 19.00 uur in de St.-Gertrudiskerk (ingang Kerkstraat). Dansen voor de vrede; Meditation des Tanzes- Sacred Dance. Dit is een dansvorm waarbij je jezelf in beweging zet en op zoek gaat naar je eigen kern. In verbinding met jezelf en de ander. Met respect voor jezelf en de ander. Sommige dansen zijn ingetogen en andere uitbundig. Op de door de VN uitgeroepen Internationale dag van de vrede op 21 september dansen er wereldwijd mensen voor de Vrede. Tijdens Zin op Zaterdag openen wij deze septembermaand met dansen voor de Vrede in Bergen op Zoom. Kim Meininger en Anne-Marie Timmermans nodigen je uit om mee te dansen.
Vesperviering: Vrijdag 7 september om 19.00 uur in de grot van de Lourdeskerk met als voorganger pastoor Paul Verbeek.|
LievevrouweFair: Zondag 9 september voor het derde jaar de LievevrouweFair als start voor het nieuwe werkjaar. De tuin van het Parochiecentrum zal weer het decor zijn van deze gezellige bijeen- komst.
Verkoop loten: Twee weekenden na de vieringen op zondag, voorafgaande aan de LievevrouweFair en ook tijdens de Fair zijn er loten te koop. Er zijn weer mooie prijzen te winnen.
Wie bakt of wie maakt jam voor de LievevrouweFair?: Aan u de vraag om ten behoeve van de verkoop zelfgemaakte producten aan te leveren. We denken aan jam, appelmoes, koekjes, taarten. Als u wat wilt aanleveren, wilt u dat melden bij lvfair@lievevrouweparochie.nl
LievevrouweFair en speelgoed: Zondag 9 september op de startzondag van het nieuwe werkjaar is er weer de LievevrouweFair van 12.30 tot 16.30 uur in de tuin van het Parochiecentrum. Hebt u gebruikt speelgoed in huis, zoals puzzels, gezelschapsspelletjes of baby- en peuterspeelgoed? En wilt u dat aanbieden ten gunste van de parochie, dan kunt u dat inleveren op zaterdag 8 september bij het Parochiecentrum tussen 10.00 en 12.00 uur. Vriendelijk verzoek dit op lvfair@lievevrouweparochie.nl al kenbaar te maken.
Dreigend tekort aan Lourdeswater in de Lourdeskerk: Er blijkt een grote behoefte te zijn aan Lourdeswater want het is voor ons niet aan te slepen. Daarom doen we een dringend beroep op alle gebruikers om er zuinig mee om te springen. De eerstvolgende aanvoer is volgend jaar met Pasen dus zullen we lange tijd nee moeten leveren.
Mocht iemand een mogelijkheid hebben of weten dat er iemand naar Lourdes gaat die Lourdeswater voor ons mee kan brengen dan houden we ons aanbevolen. [l]