Bruynseels – Vochten.
Bruynseels – Vochten. Foto: SPRAZZO

De betrouwbare specialist in serres, ramen en deuren

Opgericht vanuit een garage in 1983 heeft Bruynseels - Vochten (Bruvo) een spectaculaire progressie gemaakt. Vandaag is het bedrijf in niets meer te vergelijken met de avonturiersdagen bij de start. Het familiebedrijf, gekend voor zijn kwaliteitsvolle serres, ramen en deuren in aluminium en PVC, heeft meer dan 220 werknemers in dienst. Het bedrijf is door de jaren heen gestaag gegroeid en bezit een vestiging in Kalmthout (met eigen productie-unit op een oppervlakte van 13.000 m2) en een tweede toonzaal in Ekeren. In 2010 zijn wij bij Bruvo van start gegaan met de productie van PVC ramen en deuren in Slowakije. Elke dag sturen wij niet minder dan 32 ploegen op de baan om de geproduceerde ramen, deuren, tuinkamers en serres vakkundig bij onze klanten te plaatsen.

U droomt van een woonuitbreiding of leefserre? Bij Bruvo bent u aan het juiste adres. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt uw project toevertrouwd aan een ervaren team van specialisten en techniekers. Na de prospectie bij de klant werken wij uw project tot in de details uit in 3D zodat uw serredroom werkelijkheid kan worden. Ga hierbij uit van een totaalconcept: maatwerk inclusief elektriciteit, vloeren, airco, verwarming…
Bruvo helpt u zelfs bij het verkrijgen van de bouwaanvraag. Een betaalbaar en betrouwbaar sleutel op de deurproject waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken en op voorhand weet wanneer het gerealiseerd wordt. Wij houden onszelf aan de strengste kwaliteitsnormen.
Een massa tevreden klanten zijn u reeds voorgegaan. Ruim 6000 serres verder is het verhaal van Bruynseels - Vochten een successtory die zijn gelijke niet kent.
Betaalbaar vakmanschap
Alle fabriekshallen en productielijnen zijn uitgerust met de modernste technologie en productietechnieken. Wekelijks produceren wij zo'n 800 ramen en deuren.
Bij Bruvo zijn wij trots op ons gemotiveerd team van werknemers.
Eén aanspreekpunt is wat we de klant aanbieden. Een luisterend oor en flexibele aanpak geruggesteund door een team van ingenieurs, architecten en tekenaars.
Wij zorgen voor een strikte planning, gemaakt via duidelijke afspraken. Zonder verrassingen en met 10 jaar garantie op onze realisaties volgens onze algemene voorwaarden.
Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij synoniem met betaalbare kwaliteit.

Topkwaliteit in materialen
Met een historie van meer dan 35 jaar is Bruvo een financieel gezond bedrijf. Dit komt omdat wij de juiste beslissingen nemen, zo zijn wij kieskeurig wat betreft onze leveranciers van materialen. Voor topkwaliteit werken wij met Reynaers alu profielen, Veka kunstprofielen, Sprimo beglazingen en Renson verluchtingssystemen zodat wij projecten kunnen realiseren die levenslang comfort garanderen. Voor de beste prijs/kwaliteit, perfect advies op maat, heldere afspraken en afwerking tot in de puntjes moet u bij Bruynseels - Vochten zijn. Een garantie is bij ons een échte garantie!

Familiebedrijf met internationale uitstraling
De productiehal in Slowakije is een extra troef van Bruvo. Om dezelfde hoogwaardige kwaliteit te verzekeren als in België stippelt Ronny Bruynseels er het dagelijkse beleid uit. Voor onze klanten betekent dit dat de producten tegen een gunstigere prijs kunnen worden aangeboden. De Belgische vestigingen staan onder toezicht van David Vochten. De oprichters Marcel Vochten en Guido Bruynseels werken hand in hand aan een mooie toekomst van het bedrijf met zonen Ronny en David.


Verandadagen Kalmthout op 7, 8 en 9 september van 10 - 17 uur.
In onze uitgebreide toonzaal kan u ideeën opdoen over een woonkameruitbreiding, buitenschrijnwerk, een tuinkamer of serrebouw.
Wij informeren u graag over de kwaliteit van onze profielen en glaswerk, onze persoonlijke begeleiding en doelgerichte aanpak. Neem gerust uw bouwplannen mee en kom alles te weten over oplossingen en mogelijkheden in stijl, esthetiek, comfort, functionaliteit, energiezuinigheid en isolatie. Reken op maatwerk van uw mooie woon-leefruimte of luxe tuinkamer die perfect aansluit bij uw woning en tuin. In een modern en strak design of Engelse stijl, volledig
volgens uw wensen en binnen uw budget. Als geen ander weten wij bij Bruynseels - Vochten hoe we tot een schitterend eindresultaat moeten komen. Onze specialisten tonen het u graag in een ontspannen sfeer op 7, 8 en 9 september waar u vrijblijvend en kosteloos een mooi ontwerp en gratis prijsofferte wordt aangeboden, na bezoek bij u thuis. [l]