AGENDA

Woensdag 5 september

Bingo

13:30 | 't Weike

Bingo: De Activiteitencommissie houdt woensdag 5 september een bingo in de zaal van 't Weike, Kerkstraat 82, Lepelstraat is open om 13.00 uur. De bingo begint om 13.30 uur. Er wordt gespeeld om geldprijzen. Daarnaast zijn er extra rondes om de bekende hammetjes van een slager uit Lepelstraat.

Zaterdag 8 september

Muzikale reis

13:15 | St. Cathrinakapel

Kunst in de monumenten: een muzikale reis door Europa met HMR. Grote of beroemde musici leven en werken meestal internationaal en dat geldt niet alleen in de hedendaagse pop, jazz of klassieke muziek. De Europese muziekhistorie is doordrenkt van reizende musici én hun muziek. Een klein vocaal-instrumentaal ensemble van HMR laat u zien en horen hoe en waarom drie tot vier eeuwen geleden de Europese grenzen muzikaal werden overschreden. Met muziek uit Scandinavië tot Italië. Zaterdag 8 september in de St. Catharinakapel 13.15-13.45 uur en Synagoge 16.00–16.30 uur.

Optreden Jasper Steverlinck

20:00 | Stadsschouwburg De Maagd

De Vlaamse singer-songwriter Jasper Steverlinck fungeert zaterdag 8 september 's avonds in Stadsschouwburg De Maagd als openingsact van het festival PopMonument in Bergen op Zoom. Tijdens de daaraan voorafgaande VinylMarkt in de Bosstraat verzorgt hij 's middags al een intiem instore optreden in popspeciaalzaak De Waterput. De instore in De Waterput vangt aan om 15.15 uur en is gratis te bezoeken. Het optreden in De Maagd (aanvang 20.00 uur) is met een passe-partout voor PopMonument te bezoeken.

Zondag 9 september

Bingomiddag

14:00 | Kannebuis

Zondag 9 september is er een bingo in de Kannebuis in Halsteren om 14.00 uur.

Dinsdag 11 september

Bijeenkomst Longpunt

14:00 | Bravis Ziekenhuis

Longpunt is de ontmoetingsplek die het Longfonds (voorheen Astma Fonds) organiseert voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners. Dinsdag 11 september is er weer een bijeenkomst van Longpunt Bergen op Zoom. Onderwerp: Adembenemende prikkels. Locatie: Bravis Ziekenhuis locatie Bergen op Zoom, Boerhaaveplein 1, 4624 VT Bergen op Zoom, 14.00-16.00 uur, in de aula op de 1ste etage. Gratis deelname, meer informatie via 088 - 7067795 of bergen op zoom@longpunt.longfonds.nl. Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.

Bingomiddag

13:00 | Gemeenschapshuis St. Antonius

KBO Lepelstraat organiseert op dinsdag 11 september haar maandelijkse bingo in het Gemeenschapshuis St. Antonius, Kerkstraat 84 in Lepelstraat. Vanaf 13.00 kunt u uw kaarten kopen en om 13.30 uur wordt gestart met het spel. Er worden 10 rondes gespeeld, met per ronde drie geldprijzen. Tevens is er een extra superronde met een geldprijs. Er zijn 2 rondes waarbij er gespeeld wordt om een tegoedbon voor vlees/vleeswaar van Slagerij Kats waarvoor aparte kaarten gekocht moeten worden.