BERGEN OP ZOOM - Het nieuwe boek van Jan van Wijk heeft als titel "Fatima raakt mij". De schrijver neemt de lezer mee op bedevaart en wel naar Fatima, het grootste Mariaoord in Portugal. Jan van Wijk laat zijn binnenste spreken en wordt door Fatima geraakt.

Het boek bevat naast openhartige woorden, een getuigenis van het geloof in Maria van de auteur en daarnaast zijn er vele foto's van de gebeurtenissen in Fatima opgenomen. Onderdelen in het werk zijn onder meer de drie zienertjes, de verschijningen, de basiliek, het Onbevlekt Hart en de heiligverklaringen. Jan van Wijk schrijft heel transparant over zijn gevoel aan Mariabeleving in de Portugese verschijningsplaats.
De boekpresentatie is op donderdag 13 september om 19 uur in de Sint-Gertrudiskerk te Bergen op Zoom. De inleiding wordt verzorgd door Paul Veerbeek, vicaris van het bisdom Breda en pastoor van de Lievevrouweparochie in Bergen op Zoom. Bij de verkoop van boeken heeft Jan van Wijk steeds goede doelen gekozen en voor dit boek is dat een nieuw Mariakazuifel voor de Lievevrouwepaochie.
Het boek is meteen na de presentatie verkrijgbaar en vervolgens ook in de stadskerk van Sint-Gertrudis en de parochiekerk van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes. [l]