Een vertegenwoordiger van Stichting Spieren voor Spieren neemt de cheque in ontvangst.
Een vertegenwoordiger van Stichting Spieren voor Spieren neemt de cheque in ontvangst. Foto:

Fit20 scoort mooi bedrag voor Spieren voor Spieren

BERGEN OP ZOOM - Fit20 Bergen op Zoom scoorde in de maanden juli en augustus een bedrag van €789,80 bij elkaar voor de stichting Spieren voor Spieren. Deze Stichting zet zich in voor kinderen met een spierziekte.

Heel de maand juli en augustus hebben de leden van fit20 Bergen op Zoom getracht om zo hoog mogelijk te scoren op de sensoren. Op vrijdag 31 augustus werd het eindbedrag bekend gemaakt.

Sensoren

Het motto van Spieren voor Spieren luidt: 'gezonde spieren voor zieke spieren'. Fit20 Bergen op Zoom is sinds mei gestart met een trainen met behulp van sensoren.

Deze sensoren stimuleren de inmiddels 115 leden om hun training nog beter uit te voeren. De sensoren geven namelijk precies het tempo aan waarin de beweging gedaan moet worden, voor de meeste een lastige opgave.

Stimulans

Om de leden een externe stimulans te geven werd er gekozen om de koppeling naar Spieren voor Spieren te maken. Telkens wanneer er 85% of hoger werd gescoord leverde dit €1,- op voor het goede doel. Een aantal leden behaalden met hun inzet meer dan €30,-

Stichting Spieren voor Spieren was dan ook erg dankbaar met dit initiatief en een vertegenwoordiger van Spieren voor Spieren kwam het geldbedrag persoonlijk in ontvangst nemen. Ook de eigenaar Joerie Tullenaar is erg trots op dit mooie eindbedrag. [l]