Bridge mee op de open dag van 29 september
Bridge mee op de open dag van 29 september Foto: Harry Wijnen

Bridgevereniging A La Carte gaat met goed gevoel het winterseizoen in

BERGEN OP ZOOM - Het gaat goed met bridgevereniging A La Carte. Dankzij veel promotie en een fusie met Four Aces zijn er weer veel leden. De vereniging kijkt dan ook enthousiast vooruit naar het winterseizoen en naar haar Open Dag.

In maart van dit jaar kondigde we via deze Bode diverse activiteiten aan, waarvan we hoopte dat dit meer mensen zo gaan interesseren voor Bridge. Het meest complete en eerlijke kaartspel wat er is.En die aanpak heeft resultaat gehad. De bridge drive, op elke eerste zondag middag van de maand is een succes. Minimaal kaarten we telkens met 14 paren om de leuke prijsjes, die er dan zijn. Elke bridgepaar mag hier aan mee doen, ook al bent u van een andere of van geen enkele vereniging lid. Bridge vereniging de Four Aces gaat vanaf september aansluiten bij A La Carte. Wat inhoud dat we weer + 60 leden hebben en we op alle niveaus kunnen bridgen. We kunnen terug kijken op een geslaagde Paas- ( zie foto) en Koningsnacht drive. Een beter bezette zomercompetitie dan in 2017. Elke zomerse donderdag avond zijn de winnaars met een prijsje huiswaarts gekeerd.

Toekomst

Natuurlijk gaan we door met de zondagmiddag bridgedrive, de eerst volgende is op zondag 6 oktober. Aanvang 13:30h. We beginnen met het organiseren van een Bridge opendag , op zaterdag 29 september 2018 vanaf 13:30h in Paviljoen Roozenoord aan de beukenlaan 14 in Bergen op Zoom. Binnen de bridgesport is dit een unieke manier om mensen te interesseren voor bridge. Deze opendag is voor iedereen, die iets van ‘t bridge kaartspel zou willen weten. Of er voor het eerst kennis mee wilt maken. Op de opendag geven we alle mensen, op basis van kleine praktische workshops, een korte uitleg wat bridge Inhoud en hoe u eventueel individueel hiermee verder kunt gaan. Twintig leden van A La Carte staan op die open dag voor U klaar, om uit te leggen wat het bridge kaartspel inhoud en hoe veel plezier men aan bridge beleeft.

Daarnaast starten we op donderdagavond 25 oktober 2018 met een beginners cursus. Deze cursus staat onderleiding van een ervaren gediplomeerde bridge docent. Hierover kunt U informatie inwinnen of aanmelden tijdens de opendag. Verder houden we dit jaar nog 2 gezellige bridge drives, die al jaren op veel belangstelling mogen rekenen. Op de laatste zondag van oktober, houden we voor de 43e keer de traditionele Bergse kroegendrive. En op 3e kerstdag ( don. 27 dec ) onze Oudjaar Champagne drive. Voor meer info over of inschrijven voor deze drives. Ga dan naar onze website. www.bridgeverenigingalacarte.nl hier kunt U alles over A La Carte vinden. Net als op onze Facebook pagina; Bridge A La Carte[l]