Badminton wordt gespeeld met plastic of veren shuttles.
Badminton wordt gespeeld met plastic of veren shuttles. TFS'57

BERGEN OP ZOOM - Zo aan het begin van het nieuwe badmintonseizoen heeft Badmintonclub The Flying Shuttle '57 in Bergen op Zoom weer veel op de rol staan. Op zondag 16 september speelt team 1 haar eerste competitiewedstrijd tegen Batho uit Tholen.

Op zaterdag 15 september vanaf 12:00 uur vindt de jaarlijkse Bergen op Zicht markt plaats. Samen met andere sport- en badmintonclubs presenteert TFS'57 zich en de kraam van dé badmintonclub van Bergen op Zoom staat op de Vismarkt. Kom zeker eventjes langs: onze vrijwilligers staan klaar!

Sport voor 55+'er
Het initiatief 'Max Vitaal' stimuleert iedereen ouder dan 55 jaar om fit te blijven. Zowel in sportcentrum De Karmel als in sporthal De Boulevard kunt u vanaf woensdag 19 september drie keer terecht om GRATIS kennis te maken met badminton. Wij zorgen voor shuttles en rackets! Heeft u belangstelling, dan kunt u zich via https://www.maxvitaal.eu aanmelden en daar vindt u ook meer informatie.

Sportactie
Badmintonclub TFS'57 neemt ook dit jaar deel aan de AH Sportactie: klanten van de Albert Heijn ontvangen sportvouchers bij hun boodschappen en deze kunnen ingeleverd worden voor gratis sportsessies. Je kunt bij TFS'57 terecht voor kennismakingstrainingen en vrijspeelmomenten en ook kinderen zijn van harte welkom om met een AH Sportactie sportvoucher te komen genieten van de snelste racketsport ter wereld. (En ook de leukste racketsport!)

Nieuwe website
Om het nieuwe badmintonseizoen goed te starten is er ook een nieuwe website ingericht op https://tfs57.nl met daarop handige informatie voor iedereen die nieuwsgierig is naar badminton en in het bijzonder badmintonclub The Flying Shuttle '57. Denk aan onderwerpen zoals: kennismaken met badminton, speel- en trainingstijden, agenda met activiteiten, teamindeling competitie, adressen sporthallen en organisatie: wie doet wat?
Wil je graag het hele jaar door op de hoogte blijven van onze activiteiten en kennismakingsmomenten? Op facebook.com/tfs57 en sinds kort ook instagram.com/tfs57nl plaatsen we regelmatig updates, foto's en verslagen.

Speelronde 1 competitie
Team 1 speelt zondagochtend vanaf 09.30 uur thuis in sportcentrum De Karmel tegen Batho 1. Team 3 ontvangt Den Ossaert 2 en jeugdteam U13-1 verwelkomt High Speed U13-1.
Ouders, broertjes en zusjes, opa's en oma's, ooms en tantes en andere belangstellenden zijn van harte welkom om langs te komen in De Karmel (Karmel 4, 4613 BT Bergen op Zoom) en onze spelers aan te moedigen. [l]