Viva Pilates opent haar nieuwe studio op 29 september in Centrum voor Aandacht en Bewustzijn Ont-Moet.
Viva Pilates opent haar nieuwe studio op 29 september in Centrum voor Aandacht en Bewustzijn Ont-Moet. Foto:

Viva Pilates verhuist naar Centrum Ont-Moet

BERGEN OP ZOOM - Viva Pilates opent haar nieuwe studio op 29 september in Centrum voor Aandacht en Bewustzijn Ont-Moet. Tevens is dit ook het tweejarig bestaan van Viva Pilates in Bergen op Zoom. Dubbel feest dus.

Dat wordt groots gevierd op zaterdag 29 september van 15.00-17.00 uur. Sandra Riddering van Viva Pilates heet je dan van harte welkom in de nieuwe studio. Daarnaast zijn er verschillende deskundigen aanwezig bij wie je terecht kunt voor allerlei vragen op het gebied van gezondheid en lekker in je vel zitten.

Verschillende ideeën en theorieën

Er is een voedingsdeskundige, osteopaat, mesoloog, ademhalingstherapeut en een ninjutsuleraar aanwezig. Ze hebben allemaal verschillende ideeën en theorieën over gezondheid en bewegen. Je kunt vrijblijvend terecht met je vragen tijdens de opening en ontdekken wat bij jouw past.

Beter in balans

Er zijn tijdens de opening vele prijzen te winnen, maar het mooiste van Pilates is natuurlijk dat je lichaam beter in balans komt, het wordt krachtiger en leniger. Bij Viva Pilates kan je de eerste twee lessen gratis volgen zodat je zelf kunt ervaren hoe fijn het is. Kijk voor de voorwaarden op www.vivapilates.nl

De ingang met rode loper bevindt zich aan de achterzijde van Centrum Ont-Moet (via de poort Ravelstraat 28, rechts aanhouden, 150 meter aan de rechterkant.)

Laat je inspireren op 29 september van 15.00-17.00 uur bij Centrum Ont-Moet. [l]