Parochiegids en Jaarkalender

Aan het begin van het werkjaar vindt u in de kerken een Parochiegids en Jaarkalender met info en gegevens over alle activiteiten voor het komend werkjaar. De gids en kalender zijn ook in het Parochiecentrum af te halen.

LievevrouweFair

De opbrengst van de LievevrouweFair op zondag 9 september is Euro 2372,05. Een mooi bedrag om te besteden aan een opknapbeurt van het secretariaat van de parochie. De eerste prijs in de loterij, een diner bij pastoor Paul Verbeek gaat naar dhr Ton de Rooij. De tweede prijs, een lunch bij pastoor Paul Verbeek, gaat naar mw Appelman. De derde prijs, wijn, gaat naar mw Gevers en de vierde prijs gaat naar mevr Verbeek.

Afscheid Mary Zopfi

Zaterdag 6 oktober neemt pastor Mary Zopfi afscheid tijdens en na de Eucharistieviering van 17.00 uur in de OLV van Lourdeskerk.

Vertrek Annemiek Buijs-Tuytelaars

Per 1 oktober is Annemiek Buijs benoemd als pastoraal werkster in de Catharinaparochie van Oosterhout. Tot 1 oktober is zij nog werkzaam in onze parochie.

Kidskerk

Woensdag 19 september is er voor de kinderen van de basisschool de Kidskerk van 13.30 tot 15.30 uur. Dit keer in de tuin van het Parochiecentrum.

Lofprijs- en gebedsavond

Woensdag 19 september Lofprijs- en gebedsavond om 19.30 uur in de Grot van de OLV van Lourdeskerk.

Infomiddag Sant'Egidio

Zaterdag 22 september voor alle belangstellende een informatiemiddag van 14.00-16.00 uur over wat Sant'Egidio is en doet. Locatie: Stichting Twist, Piusplein 4, 4621 DC Bergen op Zoom

Viering rond rouw en verlies

Zondag 23 september is de viering rond rouw en verlies van 16.00-19.00 uur in het Parochiecentrum met als thema: 'Grond onder je voeten'.

Diakenwijding Anton Janssen

Zondag 23 september wordt Anton Janssen door bisschop Liesen tot diaken gewijd. Per 24 september wordt Anton door de bisschop benoemd als diaken in de Lievevrouweparochie. Vrijdag 28 september wordt Anton Janssen als diaken en teamlid gepresenteerd tijdens de eucharistieviering van 19.00 uur in de OLV van Lourdeskerk.

Vredesweek        

Van 15-23 september is het de Vredesweek met als thema: 'generaties voor vrede'. Op zondag 23 september is er om 10.00 uur een oecumenische dienst in de Ontmoetingskerk, die in het teken staat van de vrede.

Poetsen Lourdeskerk

Woensdag 26 september vanaf 9.00 uur wordt er gepoetst in de OLV van Lourdeskerk. Iedereen is welkom om te komen helpen.

Geloof Verbeeld

Donderdag 27 september bezoekt Geloof Verbeeld twee kerken in Chaam. Verzamelen op het Parochiecentrum om 13.00 uur.

Jubileum"On the Move"

Zondag 30 september wordt in de viering van 11 uur in de Lourdeskerk het koperen jubileum gevierd. Iedereen is van harte welkom om mee te vieren. [l]