Bijeenkomsten ex mantelzorgers

BERGEN OP ZOOM - U heeft de laatste jaren veel gezorgd voor een naaste (mantelzorg), u heeft uw eigen hobby en of sociale relaties hiervoor op een heel laag pitje gezet. Maar nu is diegene waarvoor u zorgde overleden of opgenomen in een verpleeghuis. Nadat het intensieve zorgen en regelen van allerlei zaken is weggevallen, kunt u in 'een gat' vallen en kan de leegte en de stilte die u ervaart, u enorm overvallen. Vraagt u zich af; “Hoe nu verder?”

In de gespreksgroep voor ex-mantelzorgers ontmoet u mensen die in dezelfde situatie zitten, kunt u uw verhaal kwijt en krijgt u ondersteuning en advies.

Wat doen we tijdens deze bijeenkomsten? In de gespreksgroep krijgt u zicht op uw eigen rouwproces en handreikingen hoe nu verder te gaan. In de groep komen onderwerpen aan bod zoals: Inzicht krijgen in je eigen rouwproces; Valkuilen en overlevingsstrategieën; Evenwicht hervinden; Hulp vragen en sociaal netwerk

Vanzelfsprekend is er ook ruimschoots gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, uw vragen te bespreken, elkaar beter te leren kennen en samen te zoeken naar oplossingen. Deelname is gratis en men verbindt zich aan alle bijeenkomsten.

Aanmelden of meer informatie

Wilt u meer informatie over de bijeenkomsten dan kunt u contact opnemen met Katja Kley van Mantelzorg Bergen op Zoom op 06-40790700.

Zes bijeenkomsten van 10.00-12.00 uur op 4, 12 en 25 oktober, 1 en 8 november, 20 december. Vooraf een individueel gesprek met de gespreksleider. Het Hoofdkwartier Rembrandtstraat 52A, 4625 CC, Bergen op Zoom.

aanmelden@mantezlorgboz.nl o.v.v. van uw naam, adres, telefoonnummer en emailadres of via 06-57062848 Anja Withagen (administratie)[l]