Bezoek de Skidôme Open Dagen op 29 en 30 september.
Bezoek de Skidôme Open Dagen op 29 en 30 september. Foto: Peek creative studios

Open Dagen Skidôme op 29 en 30 september

RUCPHEN/TERNEUZEN - Op 29 en 30 september zijn Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen de plaats waar iedere fervent en aankomend wintersporter moet zijn.

Skidôme viert tijdens de open dagen de start van een nieuw wintersportseizoen. Bezoekers worden uitgenodigd om kennis te maken met al het nieuws wat Skidôme te bieden heeft met geweldige gratis activiteiten voor jong en oud!

Voordelig van de sport genieten

Voor wintersporters die goed voorbereid richting de bergen willen vertrekken, is dit het moment om een cursus, training of abonnement te boeken. Tijdens de Open Dagen profiteert men namelijk van exclusieve kortingsacties. Op de dag zelf kunnen bezoekers tegen een speciaal tarief van € 9,50 de hele dag genieten van gratis proeflessen, trainingen en clinics voor zowel beginnende als ervaren wintersporters.

Meer winterse beleving

Niet alleen voor wintersporters, maar ook voor families en kids zijn er geweldige winterse activiteiten! De activiteiten op de piste worden aangevuld met de welbekende wintersportbeurs, waar externe partijen de nieuwste wintersportartikelen presenteren. In Rucphen is er zelfs een tweedehandsbeurs met kleding en materiaal.

Het programma tijdens de open dagen start om 10:00 uur en eindigt om 17:30 uur. Op beide dagen vinden de open dagen plaats bij Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen.

www.skidome.nl/opendagen [l]