C-team Brabantse Wal
C-team Brabantse Wal Marco van Tilburg

Eerste waterpolowedstrijden Brabantse Wal

HALSTEREN - In de tent bij zwembad De Melanen in Halsteren zijn de eerste waterpolowedstrijden door de D en C jeugd van de Brabantse Wal gespeeld.

De teams speelden tegen ZPC Zeeuwse Kust uit Vlissingen. Het waren spannende wedstrijden. De wedstrijd van de D-jeugd is gewonnen door ZPC Zeeuwse Kust. Het C-team van de Brabantse Wal won met 7-5.

Team Brabantse Wal

De jeugdteams komen uit voor De Brabantse Wal. De Brabantse Wal is een samenwerking tussen Zwem- en Poloverenigingen De Zuidwesthoek en De Krabben. Beide clubs hadden onvoldoende jeugd om een team samen te stellen en daarom is de samenwerking tot stand gekomen. De teams hebben dan ook twee thuislocaties: Laco in Hoogerheide en zwembad De Melanen in Halsteren.

‘Ik ben er trots op dat de teams hun thuiswedstrijd deze zaterdag in de tent van zwembad De Melanen hebben kunnen spelen. Alles was op tijd klaar om de wedstrijden van start te laten gaan”, zegt voorzitter Ferry van Vegchelen.

Meedoen?

Zin om mee te doen? Stuur een berichtje naar wpc@dekrabben.nl. Of kom gezellig eerst een keer kijken bij de jeugdtrainingen op woensdag 17.15 tot 18.15 uur of op zondag van 10.30 tot 11.30 uur. Locatie zwembad de Melanen in Halsteren. [l]