Open middag voor senioren in Ontmoetingscentrum De Wittenhorst

HALSTEREN - Er is een positieve reden alle seniorenactiviteiten van ontmoetingscentrum de Wittenhorst in Halsteren eens in het daglicht te zetten. Na een periode van 2 jaar kan er weer gebruik gemaakt worden van de gerenoveerde grote zaal.

Woensdagmiddag 3 oktober draaien we volle bak en willen we bewoners een extra mogelijkheid geven eens kennis te maken met de diverse activiteiten, die er georganiseerd worden. Misschien een extra kans om eens letterlijk over de drempel te komen.

Ook willen we alle deelnemers, docenten en vrijwilligers eens een hart onder de riem steken voor al het werk wat ze verzetten en de flexibiliteit die ze getoond hebben bij het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de grote zaal.

De soosactiviteiten kunt u bezoeken, dit tussen 13.30 en 16.00 uur: biljarten, jokeren, rikken, bridgen, sjoelen, koersbal, spelen op de WII en informatie over de bingo.

Ook kunt u de beweegactiviteiten op die middag bezoeken in een soort open les. Tai Chi (13.30 uur) en Bewegen en Ontspannen (13.30 uur) en Bewegen en Ontspannen op en rond de stoel (15.00 uur). Er is informatie over de Gymnastiek en Fit en Spel groepen, die op de dinsdagochtend (9.30 en 10.30 uur) oefenen. Speciaal voor deze groepen is er een open les op dinsdagochtend 9 oktober. Er is ook informatie over de computercursus.

Alle deelnemers en gasten worden getrakteerd op een aangeklede kop koffie of thee.

Meer bewegen, meer ontmoeten, spreekt het u aan? Dan bent u meer dan welkom op woensdagmiddag 3 oktober vanaf 13.00 uur.

Dit alles in het kader van ‘Ontmoeten in de Wijk’. Informatie: telefonisch 237056 of per e-mail activiteiten@wijzijntraversegroep.nl. [l]