BERGEN OP ZOOM - Tijdens het nieuwe evenement HOSP op en nabij de Waterschans in Bergen op Zoom kunnen bezoekers op 20 oktober kennismaken met dit opgepoetste pareltje van de stad.

Het evenement heeft in de middag van 15.00 tot 18.00 uur vooral een informatief karakter met ruimte voor rondleidingen, bedrijfspresentaties en sfeerbeelden van hoe het vroeger was. De loodsen van Bruijs worden omgetoverd tot een spectaculair havendecor. De muzikale omlijsting door Luizter en heerlijke gerechtjes en drankjes maken dit middagdeel compleet.

Vanaf 18.00 uur gaat het avond entertainment beginnen met de lokale talenten Mascha en Ivo Stuivenberg gevolgd door de (inter)nationale artiesten oa Belle Perez, Peter Koelewijn& band, DJ Peter van Praag, Marijn van Geel, Les Folles de Gand ea. Rond 24.00 uur sluit het de eerste editie van HOSP.

Alle inkomsten komen geheel ten goede aan Hospice de Markies in Bergen op Zoom.

Het middagdeel 15.00-18.00 uur is toegankelijk zonder kaartverkoop. De feestavond vanaf 18.00 uur is toegankelijk met een kaart, te bestellen via de website. Deze kaart geeft ook gratis toegang voor de middag! Eten en drinken is volop te verkrijgen tegen betaling van muntjes.

Info en kaartverkoop: hospevent.nl.

Sponsormogelijkheden zijn er ook; alle financiƫle steun, groot en klein, is van harte welkom! [l]