EHBO vereniging Ons Bergen start een nieuwe EHBO opleiding

BERGEN OP ZOOM - Op donderdag 25 oktober start bij EHBO vereniging Ons Bergen een nieuwe basiscursus voor beginners. Deze cursus wordt gegeven volgens de eindtermen die door het Oranje Kruis zijn vastgesteld. Dit houdt in dat er ook eerste hulp aan kinderen aan bod komt. U ontvangt na het positief afsluiten van het examen een officieel Oranje Kruis diploma.

Ons praktisch lesprogramma, 12 avonden, wordt gegeven in de sportzalen van RSG ’t Rijks aan de Rijtuigweg te Bergen op Zoom. De avonden beginnen om 20.00 uur en stoppen om 22.00 uur. Natuurlijk is er ruimte voor een gratis bakje koffie/thee tijdens de pauze zodat wij gezellig kennis kunnen maken. Gratis parkeerruimte is er voldoende op het terrein zelf aanwezig.

Om u verder in de theorie, naast de zeer praktijkgerichte lessen, te kunnen verdiepen, krijgt u van ons een gratis Oranje Kruis lesboek ter beschikking. Veelal worden de kosten van een EHBO opleiding door uw ziektekostenverzekeraar vergoed. Hiervoor verwijzen wij u naar de website van uw ziektekostenverzekeraar.

De inschrijvingen gaan op basis van binnenkomst. Vol = Vol! We kunnen nog 2 à 3 personen in de nieuwe groep plaatsen.

Voor meer informatie en aanmelding neemt u contact op met het secretariaat via secretariaat@ehbo-onsbergen.nl. [l]