Griezelen tijdens de Fright Night Golf en Kinder Halloween

BERGEN OP ZOOM - Zaterdag 20 oktober zal voor het 2e jaar, op Midgetgolfbaan Meilust, Fright Night Golf worden gehouden.

De activiteit duurt van 17.00 tot 22.00 en eris deze avond midgetgolf met glow in the dark ballen. Ook zullen er 35 gekostumeerde acteurs rond lopen en zijn er weer allerlei licht- en geluidseffecten aanwezig, zoals ook de benodigde aankleding van het terrein. De minimale leeftijd is 12 jaar, het kan als intens worden ervaren. De entreeprijs is inclusief griezeldrankje en wie weet wil sneeuwwitje haar appel wel delen, of zegt Mario Bros dat jouw spel game over is.

Kinder Halloween

Zaterdag 27 oktober Kinder Halloween activiteiten van 10.00 tot 18.00 uur. Op deze dag kan er ook gewoon worden gemidgetgolft, maar er zullen ook allerlei activiteiten te doen zijn. Deze activiteiten zullen o.a. zijn: schminken, glitter tattoos, kleuren en knutselen, slijm maken, blik gooien, muis happen, foto's in de fotohoek maken met halloween achtergrond. Als het weer het toelaat zal ook de reuze glijbaan er staan. Uiteraard krijgen de kindjes hun griezel diploma waarmee ze op de foto kunnen
Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden, en hier geldt de reguliere golf prijzen voor.[l]