Afbeelding
Foto: Gemeente Bergen op Zoom

Uniek evenement H(2)OSP op de

Waterschans voor Hospice de Markies

BERGEN OP ZOOM - Op zaterdag 20 oktober wordt er op en nabij de Waterschans een uniek event georganiseerd. Elementen van weleer worden op informatieve wijze bij elkaar gebracht. Daarnaast wordt er in de avonduren een spetterend feest georganiseerd waar tal van artiesten live zullen optreden.

In de industriële omgeving van de loodsen van Jacht- en staalbouw Bruijs kan de bezoeker in een werkelijk spectaculair havendecor met boten en fuiken kennismaken met o.a. de Weervisserij, de Waterschans en een aantal toonaangevende bedrijven in Bergen op Zoom e.o. die Hospice de Markies Bergen op Zoom een warm hart toedragen. Ook SBM (Stichting Bezichtiging Monumenten) draagt haar steentje bij door rondleidingen over dit pareltje van Bergen op Zoom te verzorgen. De inwendige mens komt ook niets te kort. Met muntjes kan men de hele middag en avond eten en drinken kopen. De baten van het HOSPevent komen geheel ten goede aan Hospice de Markies in Bergen op Zoom. Niet voor niets herbergt ons logo zowel het Hospice als de H20 =Waterschans in zich!.

Programma

Tussen 15.00- 19..00 uur vinden de diverse informatie-en netwerkactiviteiten plaats. Om 15.45 uur en 17.00 uur nemen 2 gidsen van SBM per ronde allebei 20 pers mee om de ins en outs van de Waterschans met enthousiasme te vertellen. Dus wees er snel bij want vol=vol!

Voor de muzikale omlijsting van de middag is Luizter van de partij, een begrip in deze regio als het gaat om sfeervolle muziek. Rond 19.00 uur eindigt het informatieve netwerkgedeelte en wordt het het tijd voor bruisend entertainment. Lokaal talent Mascha, gevolgd door Ivo Stuivenberg zullen de bezoekers én het podium voorverwarmen gevolgd door tal van regionale en (inter) nationale artiesten. Belle Perez, Marijn van Geel, Peter Koelewijn en band, John Paul Chacon, Nite Spirit, Alex Krijnen, Les Folles de Gand en DJ Peter van Praag staan garant voor een spetterende feestavond en zij dragen een substantieel deel van hun inkomsten af ter beschikking van Hospice de Markies.

Kaarten

Wil je dit niet missen ? Kom naar HOSP en proef de authentieke sfeer op en rondom de activiteiten op de Waterschans om deze primeur tot een groot financieel succes te maken voor de Stichting Hospice de Markies dat zich inzet voor de kwaliteit van de laatste levensperiode voor de bewoners van de Hospice. De toegang voor de middag van 15.00 -19.00 uur bedraagt € 10,-. en kan men voldoen aan de kassa. Daarmee is men een jaar lang Vriend van St, Vrienden Hospice. Kaarten voor de feestavond vanaf 19.00 uur kosten € 25,- en zijn te bestellen op hospevent.nl. [l]