VIVT speelt hun nieuwste voorstelling 'WEERZIEN'.
VIVT speelt hun nieuwste voorstelling 'WEERZIEN'. Robby van der Zande

Interculturele vrouwentheatergroep speelt voorstelling 'Weerzien'

BERGEN OP ZOOM - Op zondag 11 november, om 15.00 uur speelt de Interculturele Vrouwen Theatergroep (VIVT) hun nieuwste voorstelling 'WEERZIEN' in de CKB Theaterzaal in Bergen op Zoom (Burg. Stulemeijerlaan 3).

WEERZIEN is een voorstelling vol persoonlijke verhalen. In beweging en in woord delen de vrouwen van de groep hun herinneringen met het publiek en met zichzelf.

Vertrekpunt waren 5 dansen uit de VIVT voorstellingen in de periode van 2012 - 2017. Welke herinneringen werd bij ieder persoonlijk aangeraakt? Hiermee is de nieuwe voorstelling WEERZIEN ontstaan.
Een weerzien van dans met nieuwe verhalen, een weerzien van onze herinnering en delen met elkaar, een weerzien op 11 november met het publiek.

De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten. Na afloop wordt het publiek van harte uitgenodigd om na te praten in de foyer en getrakteerd op wereldse hapjes. Drankjes zijn niet inclusief, maar verkrijgbaar bij de bar in de foyer.

Voorverkoop via onze leden, facebook of mail naar info@vivt.nl of op 11 november aan de zaal. Deze voorstelling is een co - productie van VIVT en het Cultuurbedrijf. [l]