Prikbord

Geloof Verbeeld
Donderdag 1 november gaat de groep Geloof Verbeeld naar Tholen en bezoekt om .14.00 uur de RK kerk (Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaartkerk) en de Hervormde kerk (Grote of Onze Lieve Vrouwekerk). U kunt zich op het parochiecentrum er bij aansluiten. Vertrek 13.30 uur.
Allerheiligen
Donderdag 1 november Eucharistieviering 19.00 uur St.-Gertrudiskerk waarin we stilstaan bij alle heiligen. Voorgangers pastoor Paul Verbeek en de diakens Jan Foesenek en Anton Janssen. Muziek: HMR Capella Feminarum.
Allerzielen
Vrijdag 2 november Allerzielen 19.00 uur in beide kerken. In de St.- Getrudiskerk een Eucharistieviering, voorganger pastoor Paul Verbeek en muziek Lievevrouwecantorij en in de OLV van Lourdeskerk Woord, Gebed en Communieviering, voorganger diaken Jan Foesenek en muziek Kerkkoor OLVr.v. Lourdes. Een gedachtenisprentje met alle overleden parochianen van het afgelopen jaar zal worden uitgereikt. De kruisjes van het afgelopen jaar kunnen meegenomen worden en na de viering is er voor u een kopje koffie of thee.
The Next Step
Vrijdag 2 november komen de jongeren van The Next Step om 19.30 uur bij elkaar in het Cantatorium van de Gertrudiskerk.
Uitleg-viering communicanten
Zaterdag 3 november OLV van Lourdeskerk 17.00 uur. Tijdens de Eucharistie krijgen de eerste communicanten van 2019 uitleg over de viering. Het Samenzangkoor olv Lucie van Wezel verzorgt de muzikale ondersteuning.
Zin op Zaterdag
Zaterdag 3 november Zin op Zaterdag in de St.-Gertrudiskerk (ingang Kerkstraat) om 19.00 uur, met als thema 'Leven van wat komt' naar het boek van Erik Borgman.
Peuter-kleuterviering
Zondag 4 november Peuter-kleuterviering 9.30 uur in de OLV van Lourdeskerk.
Koorconcert St.Gertrudiskerk
Zondag 4 november 16.00 uur St.Gertrudiskerk koorconcert door kamerkoor Musica Cordis o.l.v. Hans Smout m.m.v. een strijkersensemble met een rijke afwisseling aan 400 jaar kerkmuziek.
Roepingenvesper
Zondag 4 november in de St. Antoniuskathedraal, St. Janstraat Breda. Aanvang 15.00 uur.
Stembevrijding in Bergen op Zoom
Maandag 5 november om 10.00 uur in het Cantatorium van de St.-Gertrudiskerk start een cursus Stembevrijding o.l.v Marjo Brenters. De cursus bevat 6 morgens van november t/m april van 10.00-12.30 uur. Aanmelden kan per e-mail naar marjo@marjobrenters.nl, tel. 06-28764262.
Egidiusgebed
Woensdag 7 november Egidiusgebed om 20.00 uur in de Dagkerk van de St.-Gertrudiskerk.
Bijbels Leerhuis
Woensdag 7 november 19.30 uur Bijbels Leerhuis olv em.pastoor Rud Smit. Vanavond lezen we samen het laatste hoofdstuk uit het Marcus evangelie.
Kidskerk
Woensdag 7 november Kidskerk voor de kinderen van de basisschool in het Praathuis van de OLV van Lourdeskerk van 13.30-15.00 uur.
Gerarduskalender
Na de vieringen in het weekend kunt u de Gerarduskalender kopen. [l]