AGENDA

Zaterdag 3 november

Bingo

20:00 | Hoofdkwartier

Op zaterdag 3 november is er een bingo in het wijk-ontmoetingscentrum aan de Rembrandtstraat 52a. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de bingo start om 20.00 uur. Alle buurtbewoners en bingoliefhebbers zijn van harte welkom. De activiteitencommissie heeft weer gezorgd voor leuke prijzen. Men vindt het Hoofdkwartier in het voormalige kerkgebouw Antonius abt in de wijk Borgvliet.

Zondag 4 november

Hofconcert

11:00 | Het Markiezenhof

Zondag 4 november, 11 uur, Hofconcert in het Markiezenhof. De Hofzaal biedt binnenkort weer het sfeervolle decor voor een concert dat Musica del Seicento organiseert in samenwerking met het Cultuurbedrijf Bergen op Zoom. Het ensemble La Dispute de L'Amour, bestaande uit Eva Schotanus op traverso, Margriet Verzijl op theorbe en Marco de Souza op viola da gamba, voert het concert uit. Kaarten voor dit concert kunnen in voorverkoop worden gekocht via de website van Theater De Maagd (www.demaagd.nl) .Op de ochtend van het concert kunnen ook kaarten worden gekocht bij de receptie van het Markiezenhof.[l]

Bingo

14:00 |

Leuke bingo t.b.v. Jeugd Wielerronde de Gedempte Haven in Café 't Dobbertje, Zuidzijde Haven 59 in Bergen op Zoom op zondag 4 november, aanvang 14.00 uur. Alleen geldprijzen! Deelname vanaf 18 jaar!

Woensdag 7 november

Snertwandeling

14:00 | Bezoekerscentrum de Kraaijenberg

Op woensdag 7 november organiseert Brabants Landschap samen met IVN Groene Zoom wederom een snertwandeling. U wandelt onder begeleiding van onze gids door het Markiezaat. Het Markiezaat, onderdeel van Natura 2000, behoort tot de vogelrijkste gebieden van Nederland. De deelnemers aan deze middag zijn vanaf 13.45 uur welkom in bezoekerscentrum "De Kraaijenberg". We starten om 14.00 uur en hopen om 16.00 uur weer terug te zijn. Na afloop zal er aan alle deelnemers een kop erwtensoep geserveerd worden. Goed schoeisel met weersbestendige kledij is aan te bevelen. U dient zich vooraf aan te melden op www.brabantslandschap.nl/activiteiten. Voor begunstigers van Brabants Landschap en leden van IVN Groene Zoom is de toegang (op vertoon van de ledenpas) gratis voor twee volwassenen, twee kinderen en twee introducés. Kijk voor meer informatie ook op www.brabantslandschap.nl, of op www.facebook.com/DeKraaijenberg

Bingo

13:30 | 't Weike

De Activiteitencommissie houdt woensdag 7 november een bingo in 't Weike. De zaal van 't Weike Kerkstraat 82 Lepelstraat is open om 13.00 uur. De bingo begint om 13.30 uur. Er wordt gespeeld om geldprijzen. Daarnaast zijn er extra rondes om de bekende hammetjes.