Op bezoek bij Sint tijdens Friet met Piet. FOTO ILJA KALLE
Op bezoek bij Sint tijdens Friet met Piet. FOTO ILJA KALLE Ilja kalle

Wedstrijd Friet met Piet

BERGEN OP ZOOM - De leukste wedstrijd voor kinderen van 4 t/m 8 jaar in en uit de regio Bergen op Zoom, Halsteren en Lepelstraat.

Zoals jullie weten komt Sinterklaas met zijn pieten dit jaar weer op zaterdag 17 november naar Nederland. Ook dit jaar heeft Sinterklaas aan de mensen van de Stichting Bergse Pepernoten Brigade gevraagd om een wedstrijd te organiseren voor alle kinderen van 4 t/m 8 jaar. De 15 leukste inzendingen kunnen een hele leuke prijs winnen. Zij worden uitgenodigd om samen met een begeleider bij Sinterklaas en zijn Pieten op vrijdagavond 23 november te komen eten. Dit diner zal plaatsvinden op een mooie historische locatie in Halsteren waar Sinterklaas verblijft als hij in Halsteren aanwezig is.

Wat moet je doen om kans te maken om een van de 15 gelukkige winnaars te zijn? Ga naar de website http://friet.pepernoten.com. Vul daar het formulier in en bedenk een super leuke vraag voor Sinterklaas of Piet. Zodra je het formulier hebt ingevuld en hebt verzonden is het natuurlijk afwachten op het bericht tot dat je gewonnen hebt. [l]