Caritas Actie 11/11 Sint Maarten

In het weekend van 10 en 11 november willen we graag artikelen inzamelen om 110 tassen te vullen voor mensen in onze stad in samenwerking met de voedselbank Stichting Goed Ontmoet. Het gaat om huishoudelijke producten zoals wasmiddelen, toiletspullen, zeep en shampoo enz. We willen zo een lichtpuntje zijn voor 110 huishoudens in deze donkere en gure dagen van het jaar. De caritascollecte van afgelopen weekend (3 en 4 november) bestemmen we ook voor deze actie. U kunt u spullen afgeven voor de vieringen van het weekend 10 en 11 november.

Egidiusgebed

Woensdag 7 november Egidiusgebed om 20.00 uur in de Dagkerk van de St.-Gertrudiskerk.

Bijbels Leerhuis

Woensdag 7 november 19.30 uur Bijbels Leerhuis parochiecentrum Stulemeijerlaan 8 olv em.pastoor Rud Smit. Vanavond lezen we samen het laatste hoofdstuk uit het Marcus evangelie.

Kidskerk

Woensdag 7 november Kidskerk voor de kinderen van de basisschool in het Praathuis van de OLV van Lourdeskerk van 13.30-15.00 uur. Het thema is 'Sint Maarten' en we gaan lampionnen maken en het liedje van Sint Maarten zingen.

Relivisie

Vrijdag 9 november 10.00 uur uitzending programma Relivisie op Zuid West TV.

Tienergroep On the Move

Vrijdag 9 november bijeenkomst van de tieners om 19.15 uur in het Praathuis van de OLV van Lourdeskerk.

Op Bedevaart naar Israël

Dinsdag 13 november vertrekt in alle vroegte een bus vol parochianen naar Schiphol voor een vliegreis en 8-daags bedevaart naar Israël. Zij bezoeken daar o.a. Nazareth, de berg Tabor, het grot van Elia, Jericho, Kafarnaüm, het meer van Galilea, Bethlehem en Jerusalem. Wij wensen hen een goede reis en voor wie ze uit willen zwaaien: vertrek vanaf de OLV van Lourdeskerk op dinsdag 13 november om 6.30 uur. Opgave voor een misintentie tijdens een Eucharistieviering in het Heilig Land kunt u opgeven bij het Parochiecentrum (tel. 233574).

Lofprijsavond

Woensdag 14 november 19.30 uur Lofprijsavond in de Grot van de OLV van Lourdeskerk.

Middaggebed

Iedere dag is er om 12.15 uur het Middaggebed in de Dagkerk van de St.Gertrudiskerk.

Meditatiegroep

Iedere woensdag Meditatie van 19.30-20.30 uur in de Dagkerk van de St. Gertrudiskerk.

Gerarduskalender

Na de vieringen in het weekend kunt u de Gerarduskalender kopen. [l]