Stichting Sint West Brabant maakt weer kinderen blij

LEPELSTRAAT - Stichting Sint west Brabant gaat ook dit jaar weer een hoop kinderen blij maken.

We beginnen dit jaar weer met de intocht van Lepelstraat op 18 november, die we voor de twee keer mogen organiseren.

Sinterklaas zal rond de klok van 14:00 uur aankomen op basisschool de Wegwijzer van daar uit vertrekt hij, na welkom geheten te worden door de hoofd van school en de burgemeester, met de optocht. Samen met the Highlights door Lepelstraat richting het patronaat waar de kinderen mee kunnen doen met de pieten kermis.

Lichtjesoptocht zoekt nog dweilband

Op 23 november zal sinterklaas mee rijden in de lichtjesoptocht die vertrekt om 18:30 vanaf café Leonita in Lepelstraat.

We zijn nog op zoek naar een dweilband voor vrijdag 23 november. We hebben er al vele gebeld maar die kunnen steeds niet.

We hebben er veel in de regio, dus wie weet iemand die dit leest en die ons kan helpen.

Bezoeken

Buiten deze activiteiten bezoeken we ook mensen die het niet kunnen opbrengen, gratis. Zoals instellingen, scholen en kinderen die bij de voedselbanken zitten.

Helaas geen kindermiddag

Normaal zetten we ook nog een leuke kindermiddag neer. Helaas zal dat dit jaar niet door gaan doordat we te kort komen aan medewerkers. We hopen dus echt op wat nieuwe medewerkers.

Doordat we dit jaar geen kindermiddag kunnen doen zullen we er zeker voor gaan zorgen dat we volgend jaar gewoon een groot feest neer gaan zetten voor de kinderen.

Vindt u onze doelen ook leuk, meldt dan snel aan via de site www.sintwestbrabant.nl.

Wilt u ons ook ondersteunen, boek dan bij ons u sinterklaasfeest of word sponsor donateur van Stichting Sint West Brabant, want met u giften maken we andere kinderen blij.[l]