Brian Koeman heeft samen met zijn vrouw een eigen fietsmerk gelanceerd.
Brian Koeman heeft samen met zijn vrouw een eigen fietsmerk gelanceerd. Foto:

Multibikes scoort met eigen fietsmerk

LEPELSTRAAT – Brian Koeman (42) heeft begin 2017 samen met zijn vrouw Shari een eigen fietsmerk gelanceerd (ShaBri Bicicleta). Ruim een jaar later tonen zij vol trots in de winkel Multi-bikes aan de Kerkstraat te Lepelstraat hun collectie. De fietsen raken stilaan ingeburgerd.

Hij vertelt: "Ik merkte dat van de meeste bekende fietsmerken prijzen alsmaar omhoog gaan en dat de kwaliteit er niet altijd op vooruitgaat. Dit komt mede doordat de A-merken steeds meer in het buitenland produceren waardoor de kwaliteit niet altijd gewaarborgd wordt. Ook levertijden zijn steeds vaker een probleem. Persoonlijke aandacht, flexibiliteit en klaarstaan voor de klant vind ik heel belangrijk. Dat schept plezier in mijn werk. Bovendien wil ik kwaliteit leveren voor een aantrekkelijke prijs."

ShaBri fietsen zijn er in diverse uitvoeringen voor dames- en heren. "Om te beginnen is er een stadsfiets die 'hufterproof' is en een degelijke schoolfiets zou kunnen zijn. Daarnaast maakt de elektrische fiets een groot deel uit van het ShaBri-assortiment.

Persoonlijke aandacht

Brian Koeman vindt het leuk en belangrijk om persoonlijke aandacht voor de klant voorop te stellen. Dit is dankbaar werk als je klanten zo van dienst kunt zijn. Een fiets kun je overal kopen maar een stukje beleving en nazorg is ook heel veel waard. Noem dit maar persoonlijke aandacht of service. Daar sluit ons eigen merk goed bij aan." Naast de andere merken die we natuurlijk blijven verkopen. [l]