Manege de Paardenhoeve GoBoZ Ondernemer van het jaar 2018 (klein bedrijf).
Manege de Paardenhoeve GoBoZ Ondernemer van het jaar 2018 (klein bedrijf). Foto: KAYLEIGH LINDHOUT

Manege de Paardenhoeve winnaar ondernemersprijs

BERGEN OP ZOOM - Op vrijdagavond 2 november was het weer tijd voor het jaarlijkse Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala. Het was een prachtige avond, erg goed georganiseerd en in een sfeervolle setting. Een beloning op zich om aanwezig te mogen zijn, om dan met deze mooie prijs naar huis te mogen gaan is een erkenning voor al ons harde werk in de afgelopen jaren.

Manege de Paardenhoeve bestond afgelopen jaar 50 jaar, en is daarmee al jarenlang een begrip in Bergen op Zoom en omgeving. Ondanks economische tegenwind is het ons gelukt te blijven investeren en groeien, hierdoor konden wij ons blijven onderscheiden in deze regio. Gelegen aan de prachtige, Brabantse Wal, richten wij ons op het verzorgen van paardrijlessen voor ruiters en amazones van alle leeftijden en elk niveau. Van recreatieve ruiter tot op grand prix niveau kunnen wij begeleiding en training aanbieden.

Daarnaast richten wij ons op de fokkerij en de training van talentvolle dressuurpaarden. Hierbij proberen wij vooruitstrevend te werk te gaan. Wij volgen de ontwikkelingen binnen de sector op de voet en dragen graag bij aan de ontwikkeling van de hippische sector in onze directe omgeving.

Absoluut niet onbelangrijk zijn onze eigen manegeklanten. Dagelijks verzorgen wij manegelessen; dressuur, voltige, springen en working equitation. In de middag richten wij ons op de jeugd en in de avond ontvangen wij de volwassen ruiters. Sinds enkele maanden hebben wij een innovatief programma voor de allerkleinsten, de Pony Kids Club. Hiermee is ons aanbod volledig en is er voor een ieder een passend programma.

Om samen met u dit succes te vieren geven wij 10 gratis proeflessen weg. Neem nu contact met ons op en benoem de actie; #MPHOndernemer2018! Wij ontvangen u graag bij ons op het bedrijf. [l]