BERGEN OP ZOOM - Op donderdag 22 november organiseert Regionaal Comité UNICEF W. Brabant & Tholen, in samenwerking met de Hotelschool, voor de vijfde keer een benefietdiner op de Zoomvliet Hotelschool te Bergen op Zoom.

Om 18.00 uur zal de inloop plaatsvinden onder genot van een welkomstdrankje en amuse, met aansluitend het diner. De keuken zal door eerstejaars studenten niveau 2 worden bemand onder begeleiding van docenten. Tweedejaars studenten van de niveau 4 opleiding Horeca Ondernemer Manager nemen (onder leiding van docenten) de bediening voor hun rekening.

Opbrengst Unicef
De opbrengst van het benefietdiner zet UNICEF in voor het vaccinatieprogramma van vluchtelingenkinderen. Er zijn wereldwijd meer dan 28 miljoen kinderen op de vlucht voor oorlog en geweld. Vaak zelfs alleen en zonder ouders. UNICEF helpt deze kinderen met het geven van vaccinaties, trauma support, onderwijs, watervoorzieningen en gezinsherenigingen. Per afgenomen couvert kunnen maar liefst 120 kinderen ingeënt worden tegen polio. Streven dit jaar is om 70 couverts uit te zetten. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Reserveren kan via will.goderie@gmail.com [l]