Afscheid van Temmo Berends als vaste vocalist
Afscheid van Temmo Berends als vaste vocalist John de Jong

Afscheid Temmo Berends bij Société Poubelle d'Or

BERGEN OP ZOOM - Het is inmiddels een traditie. Het Bergse salon- en dansorkest Société Poubelle d’Or speelt al een aantal jaren op een herfstachtige zondagmiddag in Gastrobar de Moor aan de Grote Markt in Bergen op Zoom. Ook dit jaar verzorgen ze op zondag 18 november een gezellige muzikale middag. Dit is tevens het laatste optreden van Temmo Berends, die vier jaar geleden in de Moor zijn debuut als vaste vocalist maakte.

Helaas laat zijn agenda het niet meer toe. Niet helemaal zonder reden, want Temmo maakt deel uit van de vaste cast van de succesvolle MusiCompany, die afgelopen weekend vijf optredens in schouwburg de Maagd verzorgde. Mensen die Temmo nog eenmaal bij Société Poubelle d’Or willen horen, moeten dus vooral naar de Moor komen. Een opvolger is nog niet gevonden, maar er is in Bergen op Zoom voldoende zangtalent. Gegadigden altijd welkom!

Opgepoetste arrangementen
Net als voorgaande jaren gaat Poubelle d’Or met hun elf blazers en ritmegroep er een feestelijke middag van maken. Onlangs traden ze nog op in Vestzaktheater het Zwijnshoofd op de afterparty van de Cultuurcarrousel en op het Beurspleinpodium tijdens Jazzboz 2018. Het repertoire is verder aangevuld met enkele opgepoetste arrangementen uit de “gouden vuilnisbak” van weleer. Robert Kruize maakt die dag zijn debuut als trompettist en zangeres Lisette Spee komt speciaal uit Breda voor het afscheid van haar duo vocalist. Geniet van een jazzy zondagmiddag in de Moor op zondag 18 november vanaf 16.00 uur, toegang gratis. Kijk ook op www.poubelledor.nl. [l]