Het Filosofisch Gesprek in Bergen op Zoom bestaat 4 jaar

BERGEN OP ZOOM - Op zondag 25 november organiseren we weer ‘Het Filosofisch Gesprek’. In onderling overleg kiezen we een interessante vraag die we met elkaar gaan onderzoeken. We wegen verschillende argumenten af en proberen algemene waarheden te toetsen aan concrete voorbeelden. Samen zoeken we naar een antwoord.

Je brengt je eigen kennis en ervaring mee. Het gesprek wordt geleid door een ervaren moderator. Deze keer een bijzondere bijeenkomst omdat Het Filosofisch Gesprek (voorheen FiloCafé) deze maand al weer vier jaar bestaat. En dank zij een grote betrokkenheid van vele deelnemers was het steeds een succes.

Informatie

Meer informatie vind je op onze website filocafé.nl (‘Sapere Aude’) waar je onder ‘archief’ ook een indruk wordt geboden van de vorige bijeenkomsten.
Je hoeft niet vooraf in te schrijven. Kom je voor de eerste keer dan is deze kennismaking gratis. Je kunt dan eens proeven of je ook zo geniet van een goed gesprek.
We beginnen om twee uur en eindigen zo rond half vijf. Je kunt zo binnenlopen aan de Engelsestraat 30 in Bergen op Zoom. Je bent van harte welkom! [l]