HALSTEREN - Aquariumvereniging Bali is een club met enthousiaste mensen die allemaal als hobby hebben het houden van een aquarium. De leden komen uit de omgeving van Bergen op Zoom en Roosendaal.

De meesten hebben een zoetwater aquarium maar er zijn ook leden met een zoutwater aquarium. Ook het aquarium buiten, de vijver, komt regelmatig aan bod daar deze ook veel raakvlakken heeft met het aquarium. Tijdens deze bijeenkomsten worden de ervaringen gedeeld met elkaar, problemen besproken om zodoende tot een fraai aquarium te komen. Daarnaast staat de gezelligheid ook de centraal.

Elke tweede dinsdag van de maand komt Aquarium Vereniging Bali bij elkaar in zalencomplex de Wittenhorst, Lindelaantje 1a te Halsteren. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

Voor de komende verenigingsavond van dinsdag 11 december staat onze huiskamerkeuring centraal. Dhr van Brakel (keurmeester van de Nederlandse Aquariumbond) heeft diverse aquaria van onze leden gekeurd. De deelnemers krijgen diverse tips over het aquarium, waarbij onder andere gekeken wordt naar de ontwikkeling van de vissen en planten, de inrichting en de gebruikte technieken. Het doel is dan ook om het aquarium te verbeteren. Tijdens deze avond worden de aquaria gepresenteerd aan de hand van fraaie foto’s . Op deze manier kunt u zien wat voor diverse soorten aquaria er zijn bij onze leden en krijgt u tevens gratis tips over het aquarium.

Graag nodigt het bestuur van ATV Bali u uit om deze avond bij te wonen, voor meer informatie zie www.atvbali.nl. [l]