Viering Kerstmis 2018 in en om de St. Quirinuskerk

HALSTEREN - Traditiegetrouw zal in de aanstaande Kerstperiode het kerkplein voor de St. Quirinuskerk worden opgesierd met een fraaie kerststal.

Een vaste groep enthousiaste vrijwilligers zijn verantwoordelijk voor de opbouw. Hij is groot en levensecht. Levende have zoals ezel en schapen.Bijbelse figuren die letterlijk tot de verbeelding spreken, met Maria, Jozef en het Kerstekind.Een mooie plek om in het jachtige leven van alle dag even tot rust en bezinning te komen. Ga even langs, doe het en je zult zien dat het helend werkt, los van sentiment of nostalgie. Vanaf 15 december t/m zondag 6 januari is er gelegenheid een en ander te bewonderen. Dagelijkse openstelling van 09.00 tot 19.00 uur. Ook in de kerk staat Kerstmis de komende weken centraal. Ook daar een prachtige 'ambachtelijke' kerstgroep omgeven door een sfeervolle en passende versiering.

De Kerstagenda maakt verder melding van het jaarlijks Kerstconcert, uitgevoerd door de plaatselijke Harmonie St. Cecilia Eensgezindheid. Dat vindt plaats op 2e Kerstdag, aanvang 10.30 uur. Ook daar bent u van harte welkom.

Namens de medewerkers van de Stichting Behoud Quirinuskerk: een Zalig Kerstfeest en een Voorspoedig Nieuwjaar. 'Dat deze vredeswens ooit iedereen mag bereiken, dat is ons aller wens'. [l]