Uitslagen examen judoka's Yoshi

BERGEN OP ZOOM - Op dinsdag 11 december hebben judoka’s van Yoshi deelgenomen aan het judo-examen. Het was weer een spannende avond, gelukkig ging het examen hun goed af. De laatste maanden was er weer goed getraind op de verplichte onderdelen. De trainers waren uiterst tevreden over hun pupillen, hetgeen wat aangeleerd was kwam mooi naar voren en werd het verrichte werk mooi beloond.

Nu is het voor de judoka’s weer voorbereiden op een nieuwe uitdaging nl een volgende band behalen. Ook waren er kinderen die deze avond een slip behaalden, dit is een soort tussen examen wat beloond wordt met een vervolgkleur.

De geslaagde judoka’s

Witte band 6e kyu: Laura Badia, Floyd van Gorchum, Jeff Guo, Nora Handor, Rayen Handor, Mitchel van Hofwegen, Jort Plompen, Kyano Scheffer, Thijmen Sommeling, Sebastiaan van der Weijden

Gele band 5e kyu: Luna Coeck, Valentino Schot, Radovan Sereda

Oranje band 4e kyu: Jorn van Zweden, Frits Hout, Fleur Buijs, Iwan Lin, Lucas Lin, Mick van der Made, Ruben van Meel

Groene band 3e kyu: Anne Beekmans, Kevin Hof

Alle judoka’s gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma.

Nu gaat de club eerst van de Kerstvakantie genieten en zullen de lessen weer starten op dinsdag 8 januari. Op dinsdagen 15, 22 en 30 januari zullen er weer proeflessen worden gegeven ter kennisname voor nieuwe judoka’s. U kunt contact opnemen met 06-40381156.

Voor meer info en foto’s van de geslaagde judoka’s kijk op: www.judoclubyoshi.nl[l]