Carlo filiaalmanager Lidl met de bewoners van WIBoZ.
Carlo filiaalmanager Lidl met de bewoners van WIBoZ. Patrick Dons

Lidl steunt WIBoZ

BERGEN OP ZOOM - Supermarkt Lidl steunt WIBoZ bij de inrichting van de gezamenlijke woonkamers door de schenking van een prachtig bedrag. Uit handen van filiaalmanager Carlo mocht Demi, namens alle andere bewoners, een prachtige cheque in ontvangst nemen.

Het bedrag zal worden gebruikt voor inrichting van het gebouw, waarvan de eerste contouren voorzichtig zichtbaar worden. Qua bouw is WIBoZ, om het thema van de komende vastenavond maar eens te gebruiken, op koers.
De bewoners zijn hierdoor volop bezig met de inrichting ervan voor zowel hun eigen woning als die van de gezamenlijke woonkamers.
Hierbij komt veel kijken en zijn veel spullen nodig om van het nieuwe huis een thuis te kunnen maken. Steun in de vorm van sponsoring, donaties (financieel dan wel in materiaal) zijn enorm van belang om hun wensen te kunnen verwezenlijken.
WIBoZ is dank ook enorm blij met de steun van Lidl en zal het geld gebruiken voor de inrichting van de gezamenlijke keuken. De boodschappen kunnen daar heerlijk verwerkt worden en heeft zo de juiste bestemming.[l]