Dansorkest Société Poubelle d’Or organiseert op 1 januari de nieuwjaarsmeeting.
Dansorkest Société Poubelle d’Or organiseert op 1 januari de nieuwjaarsmeeting. Dansorkest Société Poubelle d’Or

Société Poubelle d'Or organiseert nieuwjaarsmeeting HALLO 2019

BERGEN OP ZOOM - Op 1 januari 2019 organiseert Société Poubelle d’Or weer haar jaarlijkse nieuwjaarsmeeting: HALLO 2019. Niet alleen de opzet is in een nieuw jasje gestoken, maar ook verwachten we u op een nieuwe locatie, namelijk in Den Enghel aan de Grote Markt in Bergen op Zoom die voor dit evenement geheel omgetoverd gaat worden tot een feestelijke Nieuwjaarslocatie.

De gezellige kerst- en wintersfeer die de binnenstad uitstraalt wordt binnen voortgezet door u te gaan verrassen met een zéér uiteenlopend programma voor oud én jong: Live-muziekacts van allerlei genres, en vanzelfsprekend Dansorkest Société Poubelle d’Or als hoofdact.

Deze middag is gratis toegankelijk voor iedereen. U bent van harte uitgenodigd. Mede namens de deelnemende artiesten, heten wij u van harte welkom.

Het spits wordt afgebeten door Carmen Jacobs (op de Viper) en haar dochter Romy (op Harp). Daarna volgen de shantyliederen van het jubilerend shantykoor De Kanaken, gevolgd door het organiserend salon- en dansorkest Société Poubelle d’Or. Als knal op de vuurpijl zullen the Old Ones u terugbrengen, Back To, de jaren 60/70.

Alle beschikbare ruimtes zullen gevuld zijn met muziek en voor uw kinderen zal ballonnenkunstenaar van Joycompany balonnen omtoveren naar de gekste figuren. Het programma begint om 15.00 en duurt zeker tot 19.00 uur. Presentatie is in handen van Peet Bakx. Deze middag is mogelijk gemaakt door de lokale middenstand en bedrijfsleven. Voor de laatste nieuwtjes, volg onze facebook pagina; Hallo. [l]