Kaokelswaree voor aankomende talentjes.
Kaokelswaree voor aankomende talentjes. Foto:

't Kaokelswaree de kraamkamer voor Tullepetaonse talentjes

ROOSENDAAL - Op zondag 28 januari is het eindelijk weer zo ver. Dan staan de dag na het Priense Swaree de spotlights weer op onze Roosendaalse jeugd, de Tullepetaonse talentjes van de toekomst!

Het Kaokelswaree van vorig jaar was een grandioos succes en dat gaan we er dit jaar zeker ook weer van maken!
Tijdens het Kaokelswaree krijgt de jeugd de kans om hun podiumkunsten te laten zien. Dit kan van alles zijn! Een zelf geschreven lied, een dans of een prachtig mooi toneelstuk. En ook scholen mogen natuurlijk meedoen. Eigenlijk is alles goed, zolang het maar carnavalesk is en natuurlijk hopen we dat de optredens een link hebben met het motto "Das m'n stadje"!
Het wordt een geweldige dag! Maar voor het zover is repeteren we eerst nog twee keer in de Bergspil, en hebben we, op zondagmorgen, een generale repetitie in de Kring, Na de generale repetitie is er voor alle artiesten een sjieke lunch! Je waant je deze dag dus een echte ster! Wacht niet langer en geef je op samen met je vriendjes en vriendinnetjes of misschien wel met de hele klas! Of durf jij zelfs alleen op het podium een topact te geven?
Het Kaokelswarree vindt plaats in de Kwakkelkooi (Schouwburg de Kring in Roosendaal). De deuren gaan open vanaf 14:11 uur.
Opgeven kan via www.tullepetaonsnieuws.nl en klik dan op evenementen-jeugdactiviteiten- Kaokelswaree. Je mag tot 18 jaar inschrijven. [l]

Kaokelswaree voor aankomende talentjes.