Vloer en wandtegels bij Tegel-magazijn.
Vloer en wandtegels bij Tegel-magazijn. Foto:

Opening Tegel-magazijn op 20 januari

OUD GASTEL - Gratis Tegels hebben wij niet maar wel bijna voor niets. Zaterdag 20 januari gaan de deuren van Tegel-magazijn voor u open.

Laten wij ons even voorstellen
Wij zitten al jaren in de tegel en sanitair wereld en wij komen met regelmaat restpartijen van vloer en wandtegels tegen waar heel vaak niets mee wordt gedaan en uiteindelijk worden vernietigd. Dit vinden wij heel spijtig want het zijn mooie eerste kwaliteit tegels.

Vernieuwde pand
Daarom komen wij met dit concept in ons vernieuwde pand aan de Argon 29 A in Oud Gastel.

Vloer en wandtegels
Bij ons vindt u vloer en wandtegels in verschillende afmetingen, kleuren en structuren tegen zeer lagen prijzen. U kunt bij ons tegels kopen vanaf € 0,85 incl. btw per stuk.

Restpartijen
Wat u bij ons vindt zijn grote en kleine restpartijen tegels, die wij zeer scherp hebben kunnen inkopen bij de groothandel.
Het gaat om merken zoals bij voorbeeld Mosa, Sphinx, Cerdomus, Casa en nog veel meer bekende merken.

Kwaliteit
Deze tegels zijn allemaal eerste keus kwaliteit, het zijn tegelpartijen die bijvoorbeeld niet meer geproduceerd worden door de fabrikant maar kunnen misschien voor u net de juiste tegels zijn voor uw kamer, hal, toilet en/of badkamer.

Scherpe prijs
Maar let op…. het zijn restpartijen die zeer scherp geprijsd zijn, dus op is op!

Wilt u zelf aan de slag, dan is dit geen probleem, de toebehoren zoals voorstrijk, egalisatie, tegellijm, voegmortel, kit en hoekprofielen hebben wij ruim op voorraad tegen aantrekkelijke scherpe prijzen.

Showroom
Tevens vindt u in onze showroom een assortiment van mooie badkamermeubels, inloop douche's, douche cabine's, douchesets, wastafelkranen, inbouwreservoirs, wandclosets etc. te veel producten om op te noemen.
Het is zeker de moeite waard om onder het genot van een bakje koffie te komen kijken in onze showroom.

Producten
Dit zijn allemaal producten die rechtstreeks van de fabrikant komen en een aantal producten zijn showroom uitverkoop artikelen, zo kan het zomaar zijn dat u een prachtig mooi badmeubel koopt voor een zeer lage prijs.

Kom kijken
Is u interesse gewekt kom dan snel een kijkje nemen, onze showroom vindt u op het onderstaand adres. [l]