Goede resultaten 1e elftallen DVO 60

ROOSENDAAL - Het was voor vv DVO 60 een trieste week door het plotselinge overlijden van ere lid Peter van den Berg. Bij alle wedstrijden van de senioren en dames werd ter nagedachtenis aan Peter 1 minuut stilte gehouden en droegen de beide 1e elftallen rouwbanden.

Zaterdag jl speelde DVO 60 1 tegen het voor de club altijd lastige Beek Vooruit. DVO 60 begon maar weer eens te slap aan de wedstrijd en het was aan doelman Marco Broos te danken dat Beek Voouuit niet tot scoren kwam. In de 20e minuut werd DVO 60 eindelijk wakker en er kwamen goede kansen voor Rob Goud en Boyd Wierckx maar alleen ze kwamen niet tot scoren. Maar dat deed Kevin van Dam in de 42 minuut wel. Uit een voorzet van Gus de Roy maakte Kevin een prachtig doelpunt. DVO 60 ging met 1-0 de rust in. In de 2e helft werd Beek Vooruit onder druk gezet en kwam er niet meer aan te pas, alleen uit de vele kansen en werd maar 1 doelpunt gemaakt, Uit een prachtige voorzet van Boyd Wierckx maakte Sander van Noordenne de meer dan verdiende 2-0. Door deze uitslag heeft DVO 60 weer aansluiting met de middenmoot. Zaterdag 17 februari speelt men om 15.00 uur een thuis wedstrijd en dan tegen Unitas 30 uit Etten Leur.

DVO 60 Dames cupfighters

Het 1e team van de dames van DVO 60 hebben jl zondag een prachtige prestatie geleverd om tegen het sterke Baronie uit Breda de volgende ronde van de KNVB beker te halen. Baronie werd met 3-0 verslagen en dit was een zeer verdiende overwinning voor de dames van DVO 60. Einddoel is natuurlijk de bekerfinale , maar ook de competitie blijft erg heel belangrijk.

Informatie over DVO 60 bij secretaris Piet van Osta tel. 0165 544709 of email secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website www.dvo60.nl [l]