Claire met het brons
Claire met het brons Kyra Konings

Claire Huisman behaald brons

ROOSENDAAL Claire Huisman uit Wouw heeft zaterdag 3 februari in Dinteloord een zeer verdiende bronzen medaille behaald. Het was de eerste plaatsingswedstrijd voor haar dit seizoen, in een hogere divisie en een hogere categorie.

Claire heeft een zeer bijzondere combinatie geturnd op de smalle balk van 10cm breed. Een losse koprol die direct gevolgd wordt door een radslag, vergt veel oefening, netheid en doorzettingsvermogen. Op de wedstrijd werd dit dan ook beloond met een mooie score van 10.250 punten (2e plek op dit toestel). Op de vloer heeft ze mooie tumbling series afgewisseld met dans, diverse sprongen en een nette choreografie. Op dit toestel heeft ze een mooie 3e score behaald. De brug en sprong gingen vandaag iets minder, maar met een podiumplaats maakt dat niet meer zo veel uit. De verschillen in de top 3 van deze dag, zijn zeer gering. Slechts 0,8 punten verschil over de 4 toestellen. Op 10 maart is de volgende wedstrijd. Claire turnt bij turnvereniging UdI in Bergen op Zoom.
Meer informatie over onze vereniging met o.a. foto’s en filmpjes van de wedstrijden: www.facebook.com/TurnverenigingUdi of www.turnverenigingudi.nl [l]

Claire met het brons